2777
2789

سلام عزيزان

درسته كه 

همه زندگى ها بالا پايين داره

روزاى خوبُ بد

ولى بعضى از خانومها بلدن از روزاى بد راحت بگذرن

بزرگترش نكن بلدن تحت هر شرايطى وُلوم صداشون و كنترل كنن و بجاى رفتاراى مردونه پرخاشگرى و …همه چيو مديريت كنن

ميخوام از اين خانوما سوال كنم رمز ُ راز يه زندگى خوب چيه

چه معيارهايى مهمه كه همسر ايندمون داشته باشه

و از به چه مدل رفتارى نبايد گير دادُ گُندش نكرد

ممنون ميشم تجربه هاتونُ بگيد

گذشت دارن 

خودسانسوری نمیکنن 

کوچکترین حرف مادرشوهر و خواهرشوهرو بزرگ نمیکنن 

تا چش شوهر بدبختو درارن

مـریـم پلنگه🐯پلنگ چـش قـشنگه🐅 تو بی‌نظیری💪 وقتی که خودت هستی🐅🐯می خواهی راز قدرت مرا بدانی؟! هیچ وقت، هیچ کس، واقعا مرا دوست نداشت.....(غاده السمان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مردا کلا خیلی گیر ندی و بزاری به حال خودشون و توی ۴ چوب نزاریشون بیشتر ازت خوششون میاد و موقع دعوا سکوت کنی و بتونی قدرت اینو داشته باشی که حرفاشو نشنوی و خودتو دور از جون کر کنی ک دعوا بالا نگیره و هی دهن به دهن نشی همیشه زندگیت اروم میمونه و شوهرتم بیشتر دوست داره 

بنظرمن تااعتمادنداری ب کسی نروزیریه سقف بسنجش اگه خوب بود توم زیادبهش گیرنمیدی چون معتمدته رومغزش راه نمیری به خانوادش احترام میزاری بهش محبت میکنی اونم متقابلا مثل تومیشه کم کم 

هرچه دادم به اوحلالش باد

مامان من اینجوری آنقدر حرصم گرفته که دقت نکردم چه جوری این کارارو می‌کنه فقط می‌دونم همیشه چند قدم جلوتر و میبینه با سیاست رفتار می‌کنه اما من دلم میخواد شمشیرو از رو ببندم از مردا متنففففففرم از این سیاست و صبوری مامانمم بدم میاد😒

برای........تو بنویس❤️

به نظر من صبر زیباترین صفت زنانه ست

البته بجاش باید حرف زد دفاع کرد 

ونباید حرفی روی دلت بمونه و خود خوری کنی و توی دلت نسبت به همسرت دلسرد یا خشمگین بشی..اما به موقش راجع به هرچی با همسرت صحبت کنی

اگه دنبال سیاست زنانه باشی مطمئنا کم کم و با تمرین دستت میاد..