2777
2789

دخترم چند وقته غذا درست نمیخوره خیلی لاغر و نحیف شده

طبق آزمایش هم کمبود ویتامین دی و کمبود آهن داره

چابهار دکتر خوبی نداره موقتا بگید چی خوبه با توجه به تجربه تون این ماه رو بدم 

ماه بعد برم شهرستان ببرمش متخصص

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم اسماویت میدم خیلی خوبه پسرم ۵سالشه خداروشکر خوب شده و غذا میخوره بعضی اوقات هم خووش درخواست غذا میکنه🤩

🥰من امید دارم به خداوندی که مرا باعشق و علاقه آفرید😇

سانستون آهن دار بگیر و شربت ویتامین دی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دکتر معمولی چابهار بهتر از ما میدونه لطفا ببرش دکتر 

نمیدونه بخدا چند بار بردم همش راسیپ و هم خانوادشو میده که اونم ضرر داره برای کلیه های بچه فقط پف میندازه تا قطع میکنم بچم دیگه برمی‌گرده ب حالت قبل

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
دکتر به دختر من سانستول و ویتاگلوبین داده ی شب در میان بش بدم دخترم ۴سالشه شدیدا لاغر 

تاثیر داشته؟؟

تاثیر داشته؟؟

بی تاثیر نبوده عزیزم 

ولی اینکه بگم خیلی میخوره نه چون ژنش به باباش رفته کم خوراکه 

ولی من پیش دکتر غدد تو اصفهان بردمش دکترش هم خدایی خوبه سرشم شلوغ بود پرسیدم راضی بودن ازش تازه یکماهه بردمش 

قدشم کوتاه بود من ک متوجه نمیشه ولی اطرافیان میگن ی کم قد کشیده 

وزن دختر من ۱۲۸۰۰ بود و قدش ۹۷ وزن دختر ۴ساله تقریبا ۱۶ کیلو باید باشه و قدش ۱۰۲

دختر منم همین وزنه تقریباً قدش رو نمیدونم چنده ولی کوچولو هستش

منم براش سانستول آهن دار و وقطره ویتامین دی گرفتم ببینم چی بشه نتیجه