2777
2789

سلام دوستم یه شوهر بددل داره که شوهرش با خانواده ش بده و فحش های رکیک میده دوستم چاره ای جز زندگی کردن بخاطر قلب پدرش و آبروی خانواده ش نداره امشب ازم خواست تایپیک بزنم و از شما کمک بگیرم آیا دعایی مجرب دارین ک شوهرش دست از این کار برداره و بذاره دیدن پدر و مادرش بره انشالله با کمک شما و خدا زندگیش آروم بشه شوهرش آنقدر فحش و زخم زبانش نزنه تو این ولایت غریبه دو تا دختر داره 

برای آرامش زندگیش صلوات

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

واسه روبراه شدن شغل شوهرم صلوات می‌فرستین ‌ 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

سوره مزمل میگن عالیه 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خودش گفت هر کس به سمت سحر و طلسم بره مورد خشم و غضب قرار میگیره

نه عزیزم سحر و طلسم نمیخواد قصد داره از چله و دعا و قرآن کمک بگیره

بگو بره مشاوره تا مشاور با علمی که داره بهش آگاهی بده چجور رفتار کنه آخه دعا و چله ی چی😕

عزیزم مشکل مالی و شوهر بد دل ک حق نداره جایی بره

دوستم تشکرد کرد گفت بپرسم چجوری چند روز بخونه تجربه شدس 

زنده باشی عزیز

بگو چله بگیره