2777
2789
عنوان

جدیدا با تو هر جمعی نمیتونم باشم..

189 بازدید | 23 پست

سلام 

نمیدونم چرا جدیدا یعنی بیشتر یکسال اخیر اینطوری شدم که با هر کسی یا جمعی به اصلاح حال نمیکنم و هنوز نتوتستم ادمای هم فاز و هم فکر خودمو پیدا کنم ‌‌‌.. دایره ادمایی که میشناسمشون و بیرون میرم هم گسترده اس ولی یا خیلی زود خسته میشم یا یه حرف یا کاریشون باعث میشه باحاشون اوکی نباشم دیگهه... شما هم اینطوری هستید یا فقط من اینطوری 

گاهی وقتا به شدت احساس تنهایی میکنم ولی از اونحایی که ادمای هم فازی دورم ندارم ترجیح میدم بمونم تو خونه و با کسی اونطور ارتباط نگیرم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️  

این منم ، پره آرزو 💪         این منم ، دنبال حال خوب 🤍             

من 

ولی از اول عمرم که یادم میاد 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

منم 

اینجوری راحترم

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  ولی از اول عمرم که یادم میاد

واقعا میگی؟ پس تنها نیستم 

گاهی اوقات فکر میکنم شاید خیلی سختگیر شدم حتی

عزیزم شاید روح بزرگی داری و هم سنخ خودت رو پیدا نمیکنی

چه جالب .. میتونید بیشتر جملتونو توضیح بدید؟

بنظرم حساسیتتو کم کن قرار نیست همه چیز مطابق میل ما باشه باید یاد بگیریم باهر تیپ آدمی بتونیم ارتباط ...

مشکل ارتباط ندارم ها .. یعنی باهاشون خیلی خوب ارتباط میگیریم اون لحظه . اما رابطه رو قطع میکنم خودم متاسفانه 🤦🏻‍♀️ اره واقعا حساسیتم زیادع

مشکل اینه خود واقعیتو گم کردی هدفی واسه خودت نداری خودتو نمیشناسی و.... به نظرم بشین تو برگه خصوصیا ...

دقیقا همینه.... اون من درونم خیلی سردرگمه  .. نمیدونه میخواد کی باشه 

چه جالب .. میتونید بیشتر جملتونو توضیح بدید؟

آدمها قبل از اینکه در عالم ماده به هم نزدیک بشن روحهاشون به هم نزدیک میشه.

احتمالا تو از حرفهای دنیایی و ....زیاد لذت نمیبری.ض

دنبال مفاهیم عمیق تر و انسانهای بزرگتر هستی.

تو باید خلوتت رو با انسانهای بزرگتر پر کنی.

اگه کنارت نیستند.مجازی اینکار رو بکن.من صحبتهای استاد شجاعی رو خیلی برای خلوت هام میپسندیدم.به قدری که دوست نداشتم بخوابم و ساعتها گوش میکردم.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.