2777
2789
من چون دولتی بودم ۱ دونه بیشتر بهم ندادن برای همین خودم خریدم تو خونه هم لازم داشتم

منم دولتی بودم نمیدونستم سزارین میشم یه دونه بیشتر ندادن آخ درد داشتم چقد گریه کردم 

خداوندا خودمو دخترمو بتو میسپارم جزتو هیچ پشتیبانی ندارم تو کمکم کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شب سزارین چی بخوریم؟؟؟ بعضیا میگن گوشت یا ماهی بعضیا میگن سوپ بالاخره کدومش ؟؟؟☹️☹️😅

سوپ فکر نمیکنم خوب باشه

تا بعد عمل هم ۱۰ ساعت چیزی نباید بخوری

من خیلی ترس گشنگی داشتم کباب خوردم

مگ نگفتن شو.رت ی بار مصرف باید بگیری؟ 

من واسه خودمو گذاشتم

گفتم نهایتش اونجا دور میندازم دیگه

آخه یه بار مصرف که جون نداره ☹️☹️☹️

صبـور باشیم🌸🍃گـاهـی باید از میان بدترین روزهای زندگی عبورکنیم تا به بهترین‌هایش برسیم‌🌸🍃

فقط سوپ ساده اصلا چیز سفت نخورین 

خب آخه باید بعدش کلی گشنگی بکشیم☹️😮‍💨😮‍💨😮‍💨

صبـور باشیم🌸🍃گـاهـی باید از میان بدترین روزهای زندگی عبورکنیم تا به بهترین‌هایش برسیم‌🌸🍃

سوپ فکر نمیکنم خوب باشه تا بعد عمل هم ۱۰ ساعت چیزی نباید بخوری من خیلی ترس گشنگی داشتم کباب خوردم

بعدش حالت بد نشد؟؟؟

الان باز یکی اینجا گفت سوپ😅

بالاخره کدومش 🤕🤕🤕🤕