2777
2789

سلام خانما یه سوال تخصصی من وقتی توی جمعی هستم فامیل و یا خانواده حس میکنم کسی صدام و نمیشنوه مصداق اهمیت ندادن بقیه است نمی‌دونم مشکل از کجا میاد این درحالی که صاف و ساده و بی ریا تر از خودم ندیدم اما آدما انگار از لاشی هابیشتر خوششون میاد 

توی یه تاپیک مشابه نظر خانمی و دیدم گفته بود به خاطر اطلاعات عمومی پایین که نادیدت میگیرن سوال من اینه که الان سطح اطلاعات عمومی همه اینقدر بالا رفته یعنی؟؟،🤔🤔🤔🤔

انسانم آرزوست!

ببین من دقت کردم هرکس زبون باز تریاعنی همون خودشیرین ترباشه بیشترمحلش میدن،تجربه شخصی منه البته دوستان

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ببین من دقت کردم هرکس زبون باز تریاعنی همون خودشیرین ترباشه بیشترمحلش میدن،تجربه شخصی منه البته دوست ...

نه من میدونی چی بدست آوردم اینکه هرچی دولت بیشتر باشه و بیشتر خرج خودت کرده باشی آدم حسابت میکنن ذات ادمی

انسانم آرزوست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من میدونی چی بدست آوردم اینکه هرچی دولت بیشتر باشه و بیشتر خرج خودت کرده باشی آدم حسابت میکنن ذات ...

اره اینم هست،درمجموع مردم عقلشون به چشمشون هست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
وای منظورم پولت بود اشتباه شد الان خوندم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

😂😂😂من اصلا دقت نکردم ،چون خودم همش اشتباه تایپی دارم