2777
2789

عوارضش چیبوده؟ چن وقته متوجه شدم شوهرم متادون مصرف میکنه دونه ای میخره اون روز تو پاکت خالی سیگارش دیدم ۱۴ دونه تو ی پلاستبک تو جلد سیگارشه چن وقته میل جنسیش صفررر شده نمیدونم بخاطر متادونه یا شاید با کسیه اعصابم خورده منم باردارم اخلاقشم خوووو نگم داغوووون اگ ب روش بیارم دادو بیداد میکنه میدونم خیلی ناراحتم نمیدونم چی کنم

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیمتش فضایی شده ایشالا هیچوقت پولشو نداشته بشن بخرن😒😒😒

اره واقعا ... شوهر خالم معتاده خاله بیچاره ام از زنده بودن متنفره😓

همیشه به کسی تکیه کنید که به کسی تکیه نکرده باشد و او کسی نیست جز خدا 🙌

اره معتاده باید بره ترک اعتیاد یا جایه دیگ ک ترک کنه

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

میل جنسیش بخاطر همین صفره خیانت نمیکنه  نگران نباشه . من همسرم میخوره ولی داره میزاره کنار کمش کرده باهمسرت صحبت کن از عوارضش بگو  چه خوب که شما باردار شدی چون اسپرمو خیلی ضعیف میکنه. یه چیزی بگم من همسرم میخوره اخلاقش بهتر میشه ولی الان داره کم میکنه عصبیه

قیمتش فضایی شده ایشالا هیچوقت پولشو نداشته بشن بخرن😒😒😒

گرونه؟ ای خدااا

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
اره معتاده باید بره ترک اعتیاد یا جایه دیگ ک ترک کنه

نمیره اگ ب روش بیارم جنگ ب پا میکنه

نمیره اگ ب روش بیارم جنگ ب پا میکنه

اگ ب سالها بکشه ترکش خیلی سخت میشه

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
میل جنسیش بخاطر همین صفره خیانت نمیکنه  نگران نباشه . من همسرم میخوره ولی داره میزاره کنار کمش ...

والا ای اخلاقش گوهه شاید وقتی ک اثرش کم شه ایجور میشه خودش کسی ک بدبخته خدا هی بچه میزاره تو پاچه ش ربطی ب ضعیف شدن نداره هی خدااااا 

وایی خیلی بده هم خودشون ب فنا میرن هم اطرافیانشون اذیت میشن 🙁🙁

کاش بمیرن فقط باعث زجرن

میل جنسیش بخاطر همین صفره خیانت نمیکنه  نگران نباشه . من همسرم میخوره ولی داره میزاره کنار کمش ...

بجز اینا مثلا وسواس گرفته ب سینی یا بشقاب یا قاشق هی نگاه میکنه هی میگ مثلا چرا کثیفه حس میکنم درست شسته نیس چرا مثلا در کابینت باز مونده اصن ی وضعه

بجز اینا مثلا وسواس گرفته ب سینی یا بشقاب یا قاشق هی نگاه میکنه هی میگ مثلا چرا کثیفه حس میکنم درست ...

حتما خیلی میخوره باهاش صحبت کن حتما همسرم سیگاری نیست خیلی دوسداره بزاره کنار خودشم خسته شده  همسرمو دوسدارم کاش بتونه بزاره کنار خیلی سخته ترکش. من خودم چندباری موقع درد زیاد خوردم