2777
2789

سلام خانومای گل و گلاب نی نی سایتی، پوست من چربه و منافذم بازه، راهنمایی میخواستم یه ضدآفتاب خوب برای استفاده روزانه میخواستم ❤

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

من پرودرما استفاده میکنم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره گلم

شما تا کی ویار داشتین 

شدید بود؟ ب چیا ویار داشتین 

من صب تا شب معدم بهم میپیچه 

کارای آشپزخونه رو نمیتونم بکنم چون بوی آشپزخونه اذیتم می‌کنه خسته شدم دیگ خونمو گند گرفته😭

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
شما تا کی ویار داشتین  شدید بود؟ ب چیا ویار داشتین  من صب تا شب معدم بهم میپیچه  ک ...

بسلامتی عزیزدلم ، راستش شاید باور نکنین از حدود دو سه روز بعد اقدام ، ویار و حالت تهوع داشتم بیشتر به بو  بوی مایع دسشویی و تافت ، بوی مرغ و گوجه پخته و ...

ولی بعد ۱۲ هفته همه چی بهتر شد و خداروشکر از اون وقت دیگه اصلا تهوع ندارم   فقط یخورده خوابم سخته همه ش شبا بیدار میشم پهلو به پهلو میشم❤

بسلامتی عزیزدلم ، راستش شاید باور نکنین از حدود دو سه روز بعد اقدام ، ویار و حالت تهوع داشتم بیشتر ب ...

حالت تهوع داشتین بالا هم اوردین؟ببخشید سوال میکنم ها 

آخه مامانم اصلا نمیدونه ویار چیه چون سر هیچکدوممون ویار نداشته 

ینی همه از هفته دوازده بهتر میشن؟

حالت تهوع داشتین بالا هم اوردین؟ببخشید سوال میکنم ها  آخه مامانم اصلا نمیدونه ویار چیه چون سر ...

دیگه بستگی داره گلم ، من برا پسرم تا حدود ۵ ماه تهوع داشتم ولی کمتر بود ، ولی الان هر روز صب با حالت تهوع بیدار میشدم و هر بار بو بهم میخورد ، البته اکثرا بالا میاوردم و گاهیم فقط حالتش رو داشتم بالا نمیاوردم ، شما چند وقتتونه گلم؟

دیگه بستگی داره گلم ، من برا پسرم تا حدود ۵ ماه تهوع داشتم ولی کمتر بود ، ولی الان هر روز صب با حالت ...

من هفته نهم هستم تازه 

خیلی کلافه میشم شبا بدتر میشه نمیزاره بخوابم صبا هم فقط تا یکی دو ساعت خوبم بعد دوباره روز از نو روزی از نو 

از هیچی بجز بوی آشپزخونه متنفر نیستم

سر پسرتون هم بالا میوردین ؟

من نینیم دختره ها برا همین از شما میپرسم