2777
2789
عنوان

بارداری

222 بازدید | 33 پست

سلام دوستان.من ۵ماهه اقدام کردم.جواب نگرفتم.هرسری هم روزتخمک گذاریاقدام کردم.دوره ام ۲۸روزه است.هرسری هم سونو۱۲ام رفتم.مایع ازاددیده نشد.امکان داره بعدپریودی اقدام کنم بارداربشم.چون اصلااینموقع اقدام نکردم.کسی هست اینطورباردارشده باش؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من شده

میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕

این نشون میده تایم تخمک گذاریت متفاوته. از بعد پریودت اقدام کن .. مایع آزاد فقط تا ۲۴ ساعت تو سونو دیده میشه فک کنم.

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)

عزیزم من رفتم سونو دادم گفت امکان نداره این ماه بشی بخدا قسم دلم شکست و اومدم خونه ولی توکل بخدا امیدمون از دست ندادم و همون ماه خدا بهمون بچه داد

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم
اره گلم چرا نشه من روز ۱۲ پریودی با اولین اقدام باردارشدم...۱۲.۱۴.۱۶.۱۸اقدام کن 

۱۲هم اقدام کردم.اماقبلش نه.😔

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
خب وقتی مایع ازاد دیده نشده یعنی تخمکی ازاد نشده چ ا محدود کردی تایم اقدامت رو.از بعد پریودی یک روز ...

اخه همش دکترامیگن ۱۳ام سونوبده.فولیکول داشتی.امپول ازادسازی بزنی.خوب مایع ازادنیست.چی کنم.بعدش تا۲۰ام هم اقدام کردم

اره من شده

پریدتون چندروزه بوده؟منظم بودین؟سونونداده بودین؟

عزیزم من رفتم سونو دادم گفت امکان نداره این ماه بشی بخدا قسم دلم شکست و اومدم خونه ولی توکل بخدا امی ...

انقدناامیدموافسرده.خیلی نگرانم.

این نشون میده تایم تخمک گذاریت متفاوته. از بعد پریودت اقدام کن .. مایع آزاد فقط تا ۲۴ ساعت تو سونو د ...

خوب اخه اگه مایع ازاددیده شده۲۴ساعت و تموم.نبایدفولیکول غالب باش.من که بعد۱۳ام همش اقدام کردم.چراپس نمیگیره😔