sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 عنوان بارداری 222 بازدید | 33 پست سلام دوستان.من ۵ماهه اقدام کردم.جواب نگرفتم.هرسری هم روزتخمک گذاریاقدام کردم.دوره ام ۲۸روزه است.هرسری هم سونو۱۲ام رفتم.مایع ازاددیده نشد.امکان داره بعدپریودی اقدام کنم بارداربشم.چون اصلااینموقع اقدام نکردم.کسی هست اینطورباردارشده باش؟ خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏 1401/11/01 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elman_balam عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 3288 اره گلم چرا نشه من روز ۱۲ پریودی با اولین اقدام باردارشدم...۱۲.۱۴.۱۶.۱۸اقدام کن İyi ki sevmişim seni
الیجانهستم عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 5096 خب وقتی مایع ازاد دیده نشده یعنی تخمکی ازاد نشده چ ا محدود کردی تایم اقدامت رو.از بعد پریودی یک روز درمیان نهایت دو روز درمیان اقدام کن در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
mahtisa1397 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 307 اره من شده میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕
elman_balam عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 3288 حالا یه سوال ببخشید اسی..خانما شده تاحالا حجم پریودیتون خیلی کم باشه ولی همون رنگ خون پریودی باشه و لک قهوه ای نباشه..امکان بارداری هست؟ İyi ki sevmişim seni
elsa_fahim عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 1436 انشالله ک این دفعه صدرصد مامان میشی میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜
هکر__قلب عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1529 این نشون میده تایم تخمک گذاریت متفاوته. از بعد پریودت اقدام کن .. مایع آزاد فقط تا ۲۴ ساعت تو سونو دیده میشه فک کنم. ( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)
اقیانوس__ عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 465 عزیزم من رفتم سونو دادم گفت امکان نداره این ماه بشی بخدا قسم دلم شکست و اومدم خونه ولی توکل بخدا امیدمون از دست ندادم و همون ماه خدا بهمون بچه داد عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 اره گلم چرا نشه من روز ۱۲ پریودی با اولین اقدام باردارشدم...۱۲.۱۴.۱۶.۱۸اقدام کن ۱۲هم اقدام کردم.اماقبلش نه.😔 خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 خب وقتی مایع ازاد دیده نشده یعنی تخمکی ازاد نشده چ ا محدود کردی تایم اقدامت رو.از بعد پریودی یک روز ... اخه همش دکترامیگن ۱۳ام سونوبده.فولیکول داشتی.امپول ازادسازی بزنی.خوب مایع ازادنیست.چی کنم.بعدش تا۲۰ام هم اقدام کردم خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
elman_balam عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 3288 ۱۲هم اقدام کردم.اماقبلش نه.😔 انشالله این ماه میشه توکلت به خدا باشه... İyi ki sevmişim seni
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 اره من شده پریدتون چندروزه بوده؟منظم بودین؟سونونداده بودین؟ خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 عزیزم من رفتم سونو دادم گفت امکان نداره این ماه بشی بخدا قسم دلم شکست و اومدم خونه ولی توکل بخدا امی ... انقدناامیدموافسرده.خیلی نگرانم. خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 این نشون میده تایم تخمک گذاریت متفاوته. از بعد پریودت اقدام کن .. مایع آزاد فقط تا ۲۴ ساعت تو سونو د ... خوب اخه اگه مایع ازاددیده شده۲۴ساعت و تموم.نبایدفولیکول غالب باش.من که بعد۱۳ام همش اقدام کردم.چراپس نمیگیره😔 خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏