ffbf مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 366 عنوان جواب ازمایش ان تی+عکس 142 بازدید | 15 پست کسی سردرمیاره 1401/11/01 | 14:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22914 عالیه شکر خدا آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22914 عکسو پاک کن اسمت هست آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22914 ممنون❤️😐 😅گفتم شاید برات مهم باشه ، بالا جواب دادم که شکر خدا عالیه ، بعد دیدم اسمت هست گفتم شاید نخوای آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ffbf مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 366 ازساعت12نشستم مطب دکتردارم دیونه میشم قندم افتاده فشارم افتاده کمرم دردمیکنه😭
ffbf مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 366 😅گفتم شاید برات مهم باشه ، بالا جواب دادم که شکر خدا عالیه ، بعد دیدم اسمت هست گفتم شاید نخوای مرسی عزیزم لطف کردی❤️
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22914 مرسی عزیزم لطف کردی❤️ خواهش میکنم، انشالله نی نی تو سالم بغل بگیری 💞🤰🐥 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ffbf مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 366 خواهش میکنم، انشالله نی نی تو سالم بغل بگیری 💞🤰🐥 ممنونم همچنین شما