2777
2789
عنوان

شوهر وحشتناک

339 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

خواهشا خواهرانه کمکم کنید

اول از همه بگم من ۶ هفته باردارم و الان دو هفته است متوجه شدیم اخلاقش مثل سگ شده

خسته شدم از دستش

همش میخواد خانوادش ناراحت نشن یعنی من به بیرون راحت نمیتونم برم از دست اونا

تازه چی بگم از اوضاع و فرهنگشون😔

مثلا دیروز غروب زنگ زد صحبت کرد باز ساعت به ۱۰ شب نرسیده زنگ زد 

منم گفتم چه خبره بزار اونا یکم زنگ بزنن

اونم جوری زد که کل بدنم کبوده حتی پیشونیم

من که وظیفمع هر روز زنگ بزنم زنگ نزنم دیگه جنگ میشه 

بگید با یه مرد وحشی که حتی نیاز های اولیه زن باردارشو‌نمی‌فهمه چیکار کنم که اونم خجالت بکشه از دفتاراش 

لابد یه دلیلی داری که به جای جداشدن از این وحشی ازش باردار شدی پس لطفا ازش انتقاد نکن و خودتو دم کتک نده مراقب خودت و بچت باش فقط 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لابد یه دلیلی داری که به جای جداشدن از این وحشی ازش باردار شدی پس لطفا ازش انتقاد نکن و خودتو دم کتک ...

شرابطه مالی خانوادم خوبه 

مادر پدرم جدا شدن 

اگه جدا شم مالی اوکی ولی مشکلات بعدش زیاده

عزیزم مراقب خودت و بچت باش، کاری نمیتونی بکنی،چوت ابن مرد بشدت درکش و تربیتش پایین هست ، دهن به دهنش نذار تا عصبانی نشه خودت بیشتر آسیب میبینی ، تنهاراه صبوریه اول و دوم اگر خانواده و بزرگتر پشتی داری حتما درحریان بذارشون تا کمکت کنند

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
شرابطه مالی خانوادم خوبه  مادر پدرم جدا شدن  اگه جدا شم مالی اوکی ولی مشکلات بعدش زیاده

اگر موندن تو زندگیت آسیبش کمتره تا جدایی پس سعی کن با مشاوره و ...  تا حدودی درست کنی، اگرم فکر میکنی این مرد درست بشو نیست یه فکر دگ بکن

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
عزیزم مراقب خودت و بچت باش، کاری نمیتونی بکنی،چوت ابن مرد بشدت درکش و تربیتش پایین هست ، دهن به دهنش ...

تربیت که کلا نشده

اصلا کسب نبوده که بهش یاد بده

به مادرم و مامانه اون گفتم

مامانش میگه محل نده کاری به کارش نداشته باش 🤣

چرا الکی اعصاب خودتو خورد میکنی بزار روزی صدبار زنگ بزنه اصلااا برات مهم نباشه الان بارداری بفکر خودت باش اگه انقد بیشعور و وحشیه محلش نده آتو دستش نده استرس برا خودت و بچت خوب نیس

چرا الکی اعصاب خودتو خورد میکنی بزار روزی صدبار زنگ بزنه اصلااا برات مهم نباشه الان بارداری بفکر خود ...

خاک بر سرم واقعا نمیدونم چرا اصلا برام مهمه دیگه هم دوستش ندارما ولی وقتی میبینم برای اونا ارزش قائله ولی برای منو بچش نه دوست دارم بکشمش