2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید سه تا بچه پشت سر هم...

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا غصه نخور عزیزم ان شااالله خوش قدم و با خیر و برکت باشه برات 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

ان شا الله که به سلامت ۳ تاشون رو بزرگ میکنی،  من هم ۳ تا پشت سر هم دارم با شرایط بدتر از شما و ...

باز خداروشکر بزرگ شدن من بچه شیر میدم تا به دنیا بیاد دوسالش بشه خیلی مونده. اصلا به کارام نمیرسم. خدا حفظشون کنه بچه هاتون رو

ازمایش تعیین جنسیت بده میفهمی چیه 

هزینش چقدره؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

عزیزم اپل اینکه خدا بچه هات برات حفظ کنه دوم : خدا داده ناشکری نکن الان بهتر از دوسال دیگه س باهم بز ...

اخه الان بچه شیرخواره دارم دایم می خواد بغلش کنم اولی هم خیلیییی اذیتم میکنه . خدارو شکر ولی دعا کنید بتونم از پسشون بر بیام دعا کنید سالم به دنیا بیاد

😍ای جان 

مبارکه 

ازته دلم صلوات فرستادم برای سلامتی اش. و اینکه دختر ناز و خوشگلی تو راه باشه 😍که کلی دلتو خوشحال کن. برای سبز شدن دامن خواهر منم دعا کن عزیزم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
مبارکه ناشکری نکن.  منم جراات دومی ندارم. چی میشد خدا خواسته بشه.....

دومی رو که خوبه بیاری من بیشتر بخاطر اینکه دومی خیلی کوچیکه و شیر می خوره و بغلیه نگرانم و الا بزرگتر بود از خدام بود تو شرایط بهتر به دنیا بیاد

انشاالله  به سلامتی بغلش کنی. مادران عزیز میشه واسه منم دعا کنید 6ساله منتظرم.

عزیزم تا جایی که میتونی صلوات بفرست هدیه کن ب حضرت علی اصغر و حضرت رقیه ان شاالله ک حاجت روا بشی بحق این بزرگواران 

اخه الان بچه شیرخواره دارم دایم می خواد بغلش کنم اولی هم خیلیییی اذیتم میکنه . خدارو شکر ولی دعا کنی ...

عزیزم میدونم سخته

انشاالله که قدمش براتون خیر باشه و صحیح و سالم به دنیا بیاد 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓