سلام. من دوتا پسر چهارساله و یک ساله دارم. به تازگی سومی رو خدا خواسته باردار شدم. شهر غریب هستم و دست تنها همسرم میگه سقطش کن ولی من هیچ وقت این کارو نمی کنم جنین حتی اگه یک روزش هم باشه نباید سقط کرد و گناه قتل رو داره و من بخاطر خدا و امام زمان نمی خوام این کارو کنم. تو رو خدا هرکی این پیام رو می خونه سر نماز یا دم اذان برام دعا کنید خدا کمکم کنه و اینکه سالم باشه صالح باشه و اینکه دختر باشه . لطفا سرزنش نکنید خودم به اندازه کافی غصه خوردم. بچه سوم می خواستم ولی دوسه سال دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اپل اینکه خدا بچه هات برات حفظ کنه دوم : خدا داده ناشکری نکن الان بهتر از دوسال دیگه س باهم بز ...
اخه الان بچه شیرخواره دارم دایم می خواد بغلش کنم اولی هم خیلیییی اذیتم میکنه . خدارو شکر ولی دعا کنید بتونم از پسشون بر بیام دعا کنید سالم به دنیا بیاد