2777
2789
عنوان

چطوری تاپیک حذف کنم؟

82 بازدید | 14 پست

؟ 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
به نام خدا نمیشه بای

وااااا یعنی هیچ راهی نیست؟ 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی یار حذف تایپیک صدا کن حذف میکنه

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

تو تاپیک حذف باید لینک کپی کنی 

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

باید بذاری تو گروه حذف تاپیک

که

اونم شونصد هزارتا تاپیک داره بری حذف

درش هم قفل کردن 

معلوم نی کی باز بشه

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
نی نی یار حذف تایپیک صدا کن حذف میکنه

چطوری صداش کنم؟ 😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
چطوری صداش کنم؟ 😂

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2‍ 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
چطوری صداش کنم؟ 😂

نمیخواد صداش کنی تو لینکی که گذاشتم تایپکتو کپی کن ساعت و زمان خاصی داره صفحه اولشو بخون 

باید بذاری تو گروه حذف تاپیک که اونم شونصد هزارتا تاپیک داره بری حذف درش هم قفل کردن  معلوم ...

شنبه ها و دوشنبه و چهارشنبه بازه صفحه اول بخون من خودم تاپیکامو چند بار حذف کرد

شنبه ها و دوشنبه و چهارشنبه بازه صفحه اول بخون من خودم تاپیکامو چند بار حذف کرد

جدی 

خوب چه طوری میشه لینکش بذاری تاپیک خذف 

از کجا پیداش کنم؟ 

تا چند روز پیش میگفتن قفله

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
جدی  خوب چه طوری میشه لینکش بذاری تاپیک خذف  از کجا پیداش کنم؟  تا چند روز پیش میگ ...

بالا همینجا گذاشتم ..البته الان تایم ناهار هس احتمالا قفله اکثرا قبل ۱۲بزار اگه یادت میمونه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

مرسی عزیزم

سلام

چطور تاپیک حذف کنیم؟

این جا توضیح دادم:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10668185/تاپیک-جامع-حذف-تاپیک-چطور-تاپیک-حذف-کنیم-عکسسسس?postId=281554176

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.