بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو کرج که نه من کسی رو نمی شناسم ولی تو تهران خودم پیش دکتر صنم ساسان رفتم برای زایمانم خیلی راضی بودم اگه خواستی بری پیشش بگو آدرس مطبشو برات می فرستم یا اینکه می تونی از اینترنتم پیدا کنی
متخصص زنان در کرج من دکتر ژیلا غفوریان رو میشناسم خیلی دکتر خوبیه...........برای زایمان من پیش ایشون ...
بله میشناسمشون و دوتا زایمانم هم پیش ایشون رفتم و راضی بودم فقط چون تهران نمیرن دنبال پزشکی بودم که مطبش کرج باشه و تهران هم زایمان کنه به خاطر بیمارستان فقط
عزیزم تو کرج اگه دنبال متخصص زنان خوب میگردی برو پیش دکتر فاطمه فیروزی خیلی پزشک باسابقه ایه علی الخصوص اگه میخوای جراحی انجام بدی خود هر سوالی هم داری همونجا از خودش بپرس دکتر خیلی مهربونیه
سلام دوستان من 5ساله پیش سقط داشتم یعنی سقط شد بعد رفتم کورتاژ کردم کلا افسرده شده بود به فکر بچه دیگه نبودم یه دختر دارم ولی خانواده ام اصرار دارن یکی دیگه بیارم همسرمم دوست داره ولی بار دار نمیشم دوستم دکتر غفوریان رو پیشنهاد داد به نظرتون برم پیشش نتیجه میگیرم؟