2777
2789
دوستان من تازه فهمیدم باردارم البته روز 29 پریود بتا 74 بود. اما الان سمت چپ رحم و تخمدانم درد میاد .به نظر شما طبیعیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاتون جون عزیزم این دردا اوایل عادیه منم درد داشتم اوایل زیر دل و کمر درد نترس عزیزم تا لکه بینی و خونریزی نداشته باشی این دردا عادیه
خدایا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزار آمینننننننن خدایا شکرت بابت نعمتی که بهم دادی ممنونم خدای مهربونم که النای مامان رو صحیح و سلامت گذاشتی بغلم فرشته کوچولومو سپردم به خودت مراقبش باش
شوهرم رفت سرکار منم بیدار موندم دیگه هوای اینجا اینقدر خوبه که من خود بخود بیدار میشم صبح زود
خدایا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزار آمینننننننن خدایا شکرت بابت نعمتی که بهم دادی ممنونم خدای مهربونم که النای مامان رو صحیح و سلامت گذاشتی بغلم فرشته کوچولومو سپردم به خودت مراقبش باش
مرسی عزیزم ان شالله تک رقمی ردن تیکر خودت عزیزم
فردا خدا بخواد وارد هفته 31 میشم
خاتون جان، مبارکه به سلامتی ان شالله. تقریبا تو سه هفته اول که رویان (همون جنین) تو رحم جای بگیره و با اصطلاح بشینه کمی درد داری. طبیعیه. اگه مثل من جفتت پایین باشه که تا نه ماه درد داری. فقط تا سونوی اول را نرفتی و رویان مستقر نشده کمی مراعات کن و بپر بپر نکن. تا خدایی نکرده خونریزی نداشته باشی.
بسلامتی غزال جونم. ایشالا هفته 40 اتم پر کنی هستی چطوری؟؟ زایمان چطور بود؟؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هوا خیلی عالی شده ولی کرج خیلی هواش با تهران فرق میکنه خیلی هوای سبکی داره تهران هواش سنگینه تا 12 هم من میخوابیدم بازم خوابم میومد ولی اینجا حتی ظهرا به زور اگه بشه نیم ساعت میخوابم مرسی عزیزم ان شالله دعا کن بتونم زایمان طبیعی کنم