ببین عزیز من سال ۹۸ زایمان کردم. اونموقع خیلی سخت میگرفتن من دوهفته قبله زامیانم بیمارستان قائم بخاطر فشار بالام بستری شدم اونجا از هرکی پرسیدم میگفتن به هیچ عنوان اینجا سزارین اختیاری قبول نمیکنه. دیگه الان نمیدونم چقدسخت میگیرن.
دکتر برا من فک کنم دلیلشو آیو دی زده بود باز دقیق یادم نیست.
من فامیلی زایمان کردم ینی اکثرن هرکی میاداونجا سزارینه چون فقط همونجا انجام میده. زیر میزی هم یادم نمیاد ولی من پیشنهاد نداده بودم سرش خیلی شلوغه اصن نمیتونی بگی بهش. من گفته بودم آشنای فلانیم میگفت نمیشه قائم سزارین کنی میگفت خودت بستری شدی دیدی چقد سخت میگیرن. من بخاطر این اصرار داشتم قائم زایمان کنم چون بیمه تکلیمی داشتیم و رایگان میشد.
اونموقع با کل هزینه ها ۶تومن شده بودبیمارستان فامیلی. پمپ درد هم حتما بگیر عالیه عااالی. از شدت دردت خیلیی کم میکنه و قابل تحمل میشه.
از دکتر عبدالهایان هم هرچی خوبی بگم کم گفتم. فرشته اس کارش عالیه اخلاقش عالیه. من تا ۲۸هفتگیم دکترم آرزوترابی بود فاجعههه تا اونموقع منو پیچوند بعدم گفت تو طبیعی میتونی قدت بلنده لگنت بزرگه براچی سزارین.
منم سریع بعدش رفتم مطب مهر. تا همین امروز دعاگوشم دکتر از عبدالهیان بهتر ندیدم. به دوتا از دوستام معرفی کردم هردوشون باردارشدن بعده چندسال.
مامان بزرگمم فردا میره که ویزیت بشه و عمل افتادگی انجام بده.
عمه و دخترعمم هم چندین سال بچه دارنمیشدن باهمین دکتر حامله شدن و زایمان کردن.
محاله پشیمون بشی از انتخاب این دکتر. الهی که همیشه سلامت باشه