2777
2789
عنوان

درمورد قانون جذب چی میدونین؟

69 بازدید | 7 پست

سلام اگه کسی اطلاعاتی داره بگه.چجوریه چیکارباید کرد؟

کسی باقانون جذب به خواستش رسیده؟

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

اره مثلا ذهن ثروتمند داشته باش تا پول فراوون سمتت بیاد از فردات نترس و اطمینان داشته باش روز ب روز پول بیشتری سمتت میاد مدیتیشن هم انجام بده با یوتیوپ

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم که اینجا اومدم مطرح کردم سوالمو 

نمیدونستم چجوری پبداتون کنم بهتون پیام بدم تاپیک قبلا شما رو داشتم میخوندم راجب سزارین با دکتر عبدالهیان
میخواستم ازتون بپرسم که منم باهاش زایمان دارم سزارین اختیاری
میخواستم بدونم دلیل میزنه اگه بخوایم ک بیمه هزینه رو پرداخت کنه ؟ چقد زیرمیزی میگیره؟ و اینکه اگه دلیل بنویسه میشه قائم سرارین اختیاری انجام داد؟
اصن چجوری بهش بگم  
و اینکه از عملتون راضی بودین ؟

ببخشید عزیزم که اینجا اومدم مطرح کردم سوالمو  نمیدونستم چجوری پبداتون کنم بهتون پیام بدم تاپیک ...

ببین عزیز من سال ۹۸ زایمان کردم. اونموقع خیلی سخت میگرفتن من دوهفته قبله زامیانم بیمارستان قائم بخاطر فشار بالام بستری شدم اونجا از هرکی پرسیدم میگفتن به هیچ عنوان اینجا سزارین اختیاری قبول نمیکنه. دیگه الان نمیدونم چقدسخت میگیرن.

دکتر برا من فک کنم دلیلشو آیو دی زده بود باز دقیق یادم نیست.

من فامیلی زایمان کردم ینی اکثرن هرکی میاداونجا سزارینه چون فقط همونجا انجام میده. زیر میزی هم یادم نمیاد ولی من پیشنهاد نداده بودم سرش خیلی شلوغه اصن نمیتونی بگی بهش. من گفته بودم آشنای فلانیم میگفت نمیشه قائم سزارین کنی میگفت خودت بستری شدی دیدی چقد سخت میگیرن. من بخاطر این اصرار داشتم قائم زایمان کنم چون بیمه تکلیمی داشتیم و رایگان میشد.

اونموقع با کل هزینه ها ۶تومن شده بودبیمارستان فامیلی. پمپ درد هم حتما بگیر عالیه عااالی. از شدت دردت خیلیی کم میکنه و قابل تحمل میشه.

از دکتر عبدالهایان هم هرچی خوبی بگم کم گفتم. فرشته اس کارش عالیه اخلاقش عالیه. من تا ۲۸هفتگیم دکترم آرزوترابی بود فاجعههه تا اونموقع منو پیچوند بعدم گفت تو طبیعی میتونی قدت بلنده لگنت بزرگه براچی سزارین.

منم سریع بعدش رفتم مطب مهر. تا همین امروز دعاگوشم دکتر از عبدالهیان بهتر ندیدم. به دوتا از دوستام معرفی کردم هردوشون باردارشدن بعده چندسال.

مامان بزرگمم فردا میره که ویزیت بشه و عمل افتادگی انجام بده.

عمه و دخترعمم هم چندین سال بچه دارنمیشدن باهمین دکتر حامله شدن و زایمان کردن.

محاله پشیمون بشی از انتخاب این دکتر. الهی که همیشه سلامت باشه

ببین عزیز من سال ۹۸ زایمان کردم. اونموقع خیلی سخت میگرفتن من دوهفته قبله زامیانم بیمارستان قائم بخاط ...

مرسیی عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی خیالمو راحت کردیی واقعا مرسییی ازت 

منم میخواستم برام دلیل ی چیزی بزنه که بیمه مبلغشو پرداخت کنه نمبدونم دلیل میزنه یا ن ، پس برای شما دلیل زد که بیمه حساب کنه؟

مرسیی عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی خیالمو راحت کردیی واقعا مرسییی ازت  منم میخواستم برام دلیل ...

اره عزیزم خیالت راحت دکترش معرکست. بسلامتی زایمان کنی عزیزم