2777
2789
عنوان

زن همسایه

709 بازدید | 52 پست

سلام خانوما خوبید میخواستم راهنماییم کنید همسایه ما یه زن تنهاست که فک کنم ۴۵ اینا سنش باشه و تنهاست کلا ازدواج نکرده به قول خودش مدیر ساختمونه برای هرکاری زنگ میزنه به شوهره من مثلا چند وقت پیش زنگ زده میگه شیشه بر بیار شیشه پارکینگ رو عوض کنیم هزینش با من...من خیلی از اینکارش بدم میاد که به همسرم زنگ میزنه به همسرمم گفتم خوشم نمیاد هی بهت زنگ بزنه ولی الان فهمیدم دنبال یه شیشه بر هستش برای ساختمون خیلی ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم دیگه بنظرتون چیکار کنم ایا حساسیت من الکیه یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ساختمون دیگه مرد نداره؟ من باشم اجازه نمیدم

همین دیگه میگم اصلا چرا باید به تو زنگ بزنه به بقیه همسایه ها زنگ میزنه سگ‌محلش نمیکنن میگم دلیلی نداره هی به تو بگه

حساسیتت الکیه  اگه آدمی بود سر وگوشش می‌جنبید تو این سن تنها نبود احتمالا یا چند تا دوست پسر ی ...

اینقدر زمونه بدی شده بقران ذهنم چند روزه در گیرشه اینقدر حرص خوردم گریه کردم افسردگی گرفتم

اره برا همچین چیزی حساسیتت خیلی الکیه 

زنای قدیمی تر عادت دارن برا هر کاری وابسته به مردا باشن (شیشه بر و فلان و اینا). به این معنا نیست داره نخ میده. 

اگر دلیل بهتری پیدا کردی اوکی، ولی الان الکی حساسی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
کلا از مجردهای سن بالا نترس اصولا اینا آدمایی هستند که سراغ شوهر مردم نمیرن

واقعا یعنی حساس نباشم روش ؟ بقران چند وقته زندگیم دست خودم نیست همش نگرانم همش گریه میکنم همش فکرای بد میکنم

اینقدر زمونه بدی شده بقران ذهنم چند روزه در گیرشه اینقدر حرص خوردم گریه کردم افسردگی گرفتم

بی خودی داری خودت رو اذیت میکنی 

این خانم اگه آدمی بود که دنبال شوهرهای مردم بود الان تنها نبود 

اره برا همچین چیزی حساسیتت خیلی الکیه  زنای قدیمی تر عادت دارن برا هر کاری وابسته به مردا باشن ...

اخه چرا باید وابسته به شوهر من باشه ؟

یعنی فک‌و فامیل نداره؟