2777
2789
عنوان

از شنبه شروع کردم بالاخره

436 بازدید | 23 پست

الان از فروردین میرم کمک شوهرم مغازه

دیگه فروشنده نداریم

۵میریم تا ۱۰

برمیگردم تا شام حاضر می‌کنم یک دوش و جمع جور

میشه ۱یا ۲

دو ماهه باشگاه و شروع کردم

دیگه حسابی بدتر کم میاوردم

با اینکه کلی مکمل و مولتی میخورم

به زور ۱۰،۱۱بیدار میشم

کلا دیگه به کار خونه نمیرسیدم

البته سعی می‌کنم همه چی رو بزازم سر جاش 

مخصوصا لباس ها رو 

که اگه از دستت در بره کند میشه جیگر زلیخا😩

البته شوهرم میگه سخت نگیر 

آنقدر کار نکن مریض میشی

اما مگه میشه

امروز ۷بیدار شدم

یخچال و فریزر ریختم بیرون

تازه تمام شد😒

یک هفته هم نرفتم باشگاه البته شهریه ام تموم شد گفتم استراحت کنم 

دوباره از فردا باشگاه هم برم

البته باید تو بهمن خونه تکونی کنم

چون بخاطر مغازه اسفند نمی‌تونم

اما خیلی خوشحالم که بالاخره از جا کندم🤪

البته دو تا ناخنام و شکوندم

اونام وقت ترمیمشون

خلاصه که زن بودن خیلی سخت

شاغل بدونم بدترش میکنی👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که فقط دلم میخوادبخابم

تنها هنرم اینه صب دخترمو میفرستم مدرسه

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
من ک هفتو نیم میرم تا دو سرکارم،برمیگردم انرژی ندارم ولی تحمل خونه شلخته روندارم ناهار نمیخورم تمیز ...

آفرین بر تو

کلا کار کردن با همسر یک جا سخته🥀هعی میگه میخوام کار کنی

میخوام جاری بکشی😵‍💫😂

آفرین بر تو کلا کار کردن با همسر یک جا سخته🥀هعی میگه میخوام کار کنی میخوام جاری بکشی😵‍💫😂

😂😂😂😂ماهم نمایشگاه داریم غروبا بیکارم میرم پیش همسرم کمکش سخته خدایی باهمسر یجاکار کردن😂مغازه چی دارین حالا