2777
2789

سلام دوستم یک هفته پیش توی فضای مجازی با پسری آشنا شده ایشون ۲۵ سالشه و دوست من ۱۸ سالشه .این آقا به گفته ی خودش به قصد ازدواج اومده جلو ولی حرفهاش اینا نشون نمیده. و الانم اصرار به دیدن دوستم توی خونه شخصیشو داره من میترسم بلایی سر دوستم بیاره بگید چیکار کنم هر چی به دوستم میگم که نرو پیشش حرفمو گوشی نمیده میگم پسر بدی نیست و من  دوستش دارم.من عکس چتشون با همو براتون میفرستم شما بگید این آقا حرف درستی میزنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین وقتی خود دختره انقد اصرار داره چرا باید سر خودت رو درد بیاری که نرو؟ بزار بره چوبشو بخوره و برگرده 

والله من و شوهرمم تو مجازی اشنا شدیم و قصدش ازدواج بود اولین جایی که دیدمش خونه خودمون برا خواستگاری بود. 

امثال این دخترا گول میخورن بعد پسرا میرن پیش هم میشینن مسخرشون میکنن و امار میدن که اره ما فلانی رو دسمالی کردیم نمونش همکار شوهرم ک مجرده قشنگ میاد میگه که دختره رو کی بردم خونمون 😐