2777
2789
عنوان

شده تا حالا قلبتون یکهو بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 85 پست
من الان چندماهه هرروز حسش میکنم بدیش اینه وقتی میاد سراغم یکی درمیون ینی یکی درس میزنه یکی میکوبه دو ...

من جوری حسش میکنم که انگار یهو قلبم میریزه ، گاهی چند بار در روز اتفاق میوفته گاهی مدام پشت سر هم ، دست مو رو رگم که میزارم متوجه میشم اون لحظه ای که قلبم میریزه ضربان یکهو شدید میشه و کوبنده برای دو ثانیه، دوباره نرمال میشه

من کلا آدم استرسی هستم با کوچکترین استرس و ناراحتی اینجوری میشم 

وقتی خیلی سخته و بی خواب میشم هم این جوری میشم

تازگی متوجه شدم نزدیک پریودمم که میشه اینجوری میشم

دکتر ب شما دارو نداد؟ نگفت خطر داره یا نه؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من جوری حسش میکنم که انگار یهو قلبم میریزه ، گاهی چند بار در روز اتفاق میوفته گاهی مدام پشت سر هم ، ...

نه من دارو نمیخورم دقیقا منم نزدیک پریودم حالم خیلی بد میشه مخصوصا شبا ک میخام بخابم همش اونجوری میشه تا بهش فک میکنم همون لحظه قلبم انگار مکث میکنه بعد میکوبه خیلی بده شنا بچه دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من دارو نمیخورم دقیقا منم نزدیک پریودم حالم خیلی بد میشه مخصوصا شبا ک میخام بخابم همش اونجوری میش ...

منم شبا موقع خواب بدتر میشم 

آره بچه دارم 

راستی این حالت با کم آبی بدن  که باعث افت فشار میشه و کم خونی هم ارتباط داره 

کم خون نیستی یه وقت؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نه من دارو نمیخورم دقیقا منم نزدیک پریودم حالم خیلی بد میشه مخصوصا شبا ک میخام بخابم همش اونجوری میش ...

ببین من امشب تو یه تاپیک از یکی از کاربرا که پزشک بود پرسیدم دلیلش رو ، و شرایطم گفتم این جوابش بود 

این حالت عموما بر اثر نوسانات فشار یا قند خون اتفاق میوفته ، در موارد کم تر ناشی از مشکلات هورمونی هست 

بنابراین آزمایش خون انجام بدین به خصوص فاکتور تیروئید و اگر استرس یا اضطرابی دارید که در اثر دوره قاعدگی ( یکی دو روز قبل و بعد ) باعث افت یا افزایش فشار خون شما بشه  اون رو هم سعی کنین رفع کنین 

( در دوره قاعدگی غدد درون ریز ترشحاتی دارن که اگر فرد مضطرب باشه ممکنه دچار افت یا افزایش قند و  فشار خون ناگهانی بشه و در نتیجه حالتی که شما گفتید رو تجربه کنه 

ببین من امشب تو یه تاپیک از یکی از کاربرا که پزشک بود پرسیدم دلیلش رو ، و شرایطم گفتم این جوابش بود& ...

شماام هرروز حسش میکنی؟؟؟؟

تو بارداری هم داشتی؟نمیخای اقدام کنی؟

من میخام اقدام کنم همش میترسم

شماام هرروز حسش میکنی؟؟؟؟ تو بارداری هم داشتی؟نمیخای اقدام کنی؟ من میخام اقدام کنم همش میترسم

تو بارداری نداشتم اخه قبلش هم شدید نبود زیاد بعدش شدید شد

چکاپ قبل بارداری رو بده حتما مخصوصا ازمایش کم خونی و تیروئید،  اگر مشکلی نبود انشالله اقدام کن

تو بارداری نداشتم اخه قبلش هم شدید نبود زیاد بعدش شدید شدچکاپ قبل بارداری رو بده حتما مخصوصا ازمایش ...

عزیزم شما خوب شدی  منم قلب پی وی سی میزنه خیلی آزار دهنده هست

عزیزم شما خوب شدی منم قلب پی وی سی میزنه خیلی آزار دهنده هست

نه منم هنور همینجوریم . وقتی خسته میشم یا آخر شبا بدتر میشم یا وقتی استرس دارم شدیدتر میشه

شما دکتر رفتی؟

نه منم هنور همینجوریم . وقتی خسته میشم یا آخر شبا بدتر میشم یا وقتی استرس دارم شدیدتر میشهشما دکتر ر ...

اره خیلی رفتم هیچ داروی اثر نداره نه متورال نه پرانول نه کنکور روی من   انگار هر لحظه داری با مرگ دست پنجه میزنی شما چ داروی مصرف میکنید؟

نه منم هنور همینجوریم . وقتی خسته میشم یا آخر شبا بدتر میشم یا وقتی استرس دارم شدیدتر میشهشما دکتر ر ...

سلام عزیزم شما خوب شدین ؟ 

منم دقیقا قلبم یهو محکم میکوبه بعد یه چیزی انگار میریزه پایین

سلام عزیزم شما خوب شدین ؟ منم دقیقا قلبم یهو محکم میکوبه بعد یه چیزی انگار میریزه پایین

سلام نه راستش همینجوریم هنوز.

وقتی خسته میشم یا استرس دارم یا نزدیک پریودم میشه تشدید میشه این حالت ها

دو  تا دلیل بیشتر دخیل هست تو این حالت یکی استرس و اضطراب و یکی کم خونی

سلام نه راستش همینجوریم هنوز.وقتی خسته میشم یا استرس دارم یا نزدیک پریودم میشه تشدید میشه این حالت ه ...

من دکتر متخصص قلب رفتم بهم گفت از استرسه هم اکو دادم هم نوار قلب بهم قرص کنکور ۲/۵داد یکی صبح یکی شب بخورم ولی زیاد تاثیر نداشته برام

سلام نه راستش همینجوریم هنوز.وقتی خسته میشم یا استرس دارم یا نزدیک پریودم میشه تشدید میشه این حالت ه ...

ببین مدل ضربان قلب من اینطوریه که در حالت عادی هستم مثلا نشسته م یا دراز کشیدم یهو قلبم شروع میکنه چند تا ضربه محکم میزنه بعد یه چیزی فرو می ریزه پایین اینجوری که میشم استرس میگیرم خیلی میترسم مال شما چه جوریه؟