2777
2789

بچه ها من مادر یه دختر چهارساله ام

چندسال پیش دانشگاه دولتی قبول شدم درسمم خوب بود اما چون اوایل نامزدیم بود افت خیلی شدیدی تو درستک بود تا اینکه عروسی کردم و بچه دار شدم و کلا درس رو بوسیدمو گذاشتم کنار رشتمم مهندسی کشاورزی(که خودمو بکشمم نمیتونم کار پیدا کنم مگر با پارتی که اونم ندارم)

بعد گذشت و بچم یکسال و نیم بود که رفتم کلاس خیاطی دوره دیدم چرخ صنعتی خریدم و مشغول خیاطی شدم هر سفارشی رو قبول میکردم به خاطر پیشرفت و درامد بالاتر یکسال مثل جی کار کردم بعد دیدم که نه صبح تا شب زندگی ندارم دخترمو به خاطر حرف زدنش و کوچکترین شیطنتیش دعوا میکردم چون کلا کار باعث شد بی اعصاب بشم و از کار خونه و همه چی افتادم زیر چشمام گود میفتاد به خاطر چندر غاز پول که معلوم نبود چجوری خرج میکردم از طرفی شوهرم پشتم نبود اصلا خونه نمیموند کلا به بهونه ای از خونه در میرفت و بچه رو هم تن نمیگرفت چون میرفت بیرون سختی کار کردن منو با بچه ندید فکر میکرد زندگیم خیلی اسونه و این شد که سفارش بیرونو بوسیدم گذاشتم کنار اما به خاطر علاقه ای که دارم و عذاب وجدان هزینه ی چرخ خیاطی همه لباسای خودمو دخترمو خودم میدوزم حتی لباسای تو خونه رو 

قضیه اینه که وضعیت مالی شوهرم چنان عالی نیس که بتونم چیزایی که دوست دارم بخرم مثل ظرف یا لوازم خونگی یا اصلا من حتی یه استکانم بعد عروسیم اضافه نکردم امروز داشتم با شوهرم بحث میکردم که بهم گفت تو هرروز به فکر خریدی☹️☹️☹️☹️‌

منی که پوست دستام به خاطر شوینده ها داغونه به خاطر اینکه وسیله هام مثل روز اول نو بمونه هیچ درخواستی نداشتم حالا الان که دم عیده دلم خواست یه نغییرای جزئی تو خونه زندگیم بدم شدم زن ولخرج🥲🥲

الان تو فکرم افتاده که دوباره درس بخونم یه کاری بگیرم که اینجور مواقع چند سال دیگه انقدر کوچیک نشم😣😣😣

نمیدونم میتونم یا نه

شما دلتون میخواد دوباره شروع کنین؟

خسته شدم از بی پولی

حق داری درامد نداشتن خیلی سخته

من تقریبا ۳ساله کارمیکنم البته باگوشیم درامدمم خوبه

۴ماه گذاشتم کنار بااینکه سود سپرده ماهی ۵تومن میکرفتم بازم روحیم خراب شده بود تادوباره کارمو شروع کردم

وقتی ادم خودش کارمیکنه اختیاره خرید داره برا خونه زندگیشو ذوقشو خودش میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دانش‌گامو ول کردم رفتم زایشگاه.... وگرنه میتونستم امسال توی اون آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کنم شاید منم قبول میشدم😭😭

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
بچه ها به نظرتون از طریق خیاطی به درامد میرسم یا درس😔

واقعیت و بگم؟درس سخت تر از حرفه پول میرسونه به ادم

چون باید استخدام بشی

ولی اگه خیاطی حرفه ای بکنی و سفارشای خوب بگیری خیلی زودتر میتونی به درامد برسی

الان برای دست گرمی خیاطی کن یادت نره و به بچت فشار نیار

بزرگتر که شد برو دنبال درامدزایی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین اتفاقا بازم برای درس خرج نکن الان پول تو درس نیست تو کار آزاده واس مرداش همینه چه برسه به زنا به نظرم چرخ تو بفروش یه پیج باز کن یچیزی یاد بگیر یادچرختو داشته باش اکسسوری اتاق کودک ک دوخت و دوزی هست انجام بده به نظرم اگه به اینستا علاقه داری سودش خوبه سرمایه زیادیم نمیخواد یا شمع سازی اینقد کارای این مدلی الان هست با سرمایه کم سود زیاد من خودم از اول ازدواجم آنلاین شاپ زدم هیچوقتم به شوهرم پول نگفتم تازه اون بیکاره خرج زندگی با منه حتی خونه ساختیم شوهرم فقط زمین کشاورزی داره ک اجاره میده هر سال شغلی نداره به نظرم مسنقل شو کلا اخلاق آقایون هم فرق میکنه اگه دستت تو جیب خودت باشه  

منم مثل شما بعضی وقتا خیلی بی‌پولی فشار میاره و دلم میخواس خودم مستقل می‌بودم بخاطر همین ب سرم زد ک وسایل خونه بفروشم ب صورت نقدی هم اقساطی

دیگه تو واتساپ استوری میکردم خیلی برام خوب بود خدایی اما واتساپ قطع شد منم دیک ادامه ندادم

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴