2777
2789
عنوان

عمل بینی بچه ها کیا پشیمون شدن؟؟؟؟

348 بازدید | 18 پست

بچه ها خیلی سخته یانه؟من بینیم واقعا نیاز ب عمل داره ولی شوهرم هی استرس میده پشبمونم‌میکنه میگه خیلی درد داره پشیمون میشی فلان

میشه تجربتون بهم‌بگید ☹

خیلی سخته ینی؟

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ روز پیش

مردم و زنده شدم😄

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

عمل اصلا درد و اذیت نداره مهم مراقبت های بعدشه.

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
درد نداره  بینی هر شکلی هم دربیاد از چیزی که هست بهتر میشه شوهرت شاید نمیخواد پولشو بده

نه اون کلا با عمل و اینا مخالفه هی منو میترسونه انجام ندم☹ولی قراره قبل از عید انجام بدم

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺
چجوری بود دردش حیلی سخت بود ینی؟☹

اگ عملت درمانی و هم زیبایی باشه کارت ساختس

اگ فقط زیبایی بلشه درد زیادی نداری

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)