2777
2789
عنوان

با سلیقه ها بیاید عکس از آشپزخونه و وسایل توی کابینتاتون بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 66146 بازدید | 369 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از داخل کابینتام عکس نمیدم نا مرتبه. همین بسه🤣🤣🤣

چرا سینی های گنده گنده رو وایسوندی رو اپن🙄🤔

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

والامن تعریف ازخودنباشه ادم مرتب وتمیزی ام.اماکابینت درست حسابی خونه قشنگ ندارم.هرچی هم تمیزمیکنم مرتب میکنم انگارنه انگار.خونه هاس مستجری که اصلاقشنگ نیستن.انشالله خدانگاهی بندازه به هممون همه مستجراصاحب خونه شن ماهم

(خدای  ما کوچیک  ها بزرگه.....)
امشب از بازار اومدم دو بوته گل خوشگل و یه گلددن خریدم 400 تومن.. اما خیلی نااازه🥺 متاسفاته عکس نگرف ...

من عااااااااشق گل و گلدونم  

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
خوشگله مبارک من گل مصنوعی گرفتم😅

آها😃مرسی عزیزم

من عاشق گل طبیعی ام

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
چرا سینی های گنده گنده رو وایسوندی رو اپن🙄🤔

کابینتام نا مرتبه فعلا جایی نداشتم بزارم برداشتم شام کشیدم توشون جا پیدا نکردم بزارم گذاشتم اونجا چندساعت پیش گذاشتم. 

یکیش سینی اون دوتا بشقابن

من خودم خونه ندارم اما چون میخوام جهاز بخرم خیلی ایده نگاه میکنم از اونا میذارم 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
آها😃مرسی عزیزم من عاشق گل طبیعی ام

گل طبیعی خییییلی داشتم  چقد زیبا بودن باورتون نمیشه الان اکثرشون خراب شدن فقط چهرتاش برام موند از اونجا ک با خراب شدنشون روحیم خراب میشه ترجیح میدم مصنوعی بخرم