2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار می‌کردین

258 بازدید | 20 پست

سر یه سری مسائل، باهم بحثمون شده ک مث همیشه من فک می‌کنم حق با منه، اونم فک می‌کنه کلا حق با خودشه ...

باز من یکم ب اونم حق میدم ولی اون اصلاااا. فقط رو حرف خودشه تو بحث.

از دیشب منتظر پیام بودم از سمتش و تا اخر شب مرتب چک میکردم گوشیمو ولی هیچی ب هیچی..

صبح هم یع پیام خشک و خالی داد و کلا محو شد..

تا الان منتظر یع حرکتی بودم از سمتش ک ب آشتیمون منجر بشه، ولی عملا هیچ کاری نکرد ..🥲

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

من امروز کنکور داشتم ولی اون اصلااا ب روی خودش نیاورد. حتی دیشب باهام بحث هم کرد و براش مهم نبود ک فکر درگیر بشه کنکورم خراب میشه

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث سره چیه.بگو تا بگم‌حق با کیه

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀

حتی یع آرزوی موفقیت ساده هم نکرد برام

ناهار چی داشتییین😐

فرض کن ماکارونی

بحث سره چیه.بگو تا بگم‌حق با کیه

سر این ک داریم وابستگیمونو کم میکنیم، ولی اون دیشب یهو برگشت گفت بهم بی محلی میکنی و ..

با این ک توافق کردیم ک کمتر ب هم پیام بدیم تا وابستگیمون کم شه

یه کلمه....بخواب 

کاش خوابم میبرد .. 

اخ من گشنمههه

😂😂

ولی من از دیروز سر همین قضایا، شدید اشتهام پریده 

سر این ک داریم وابستگیمونو کم میکنیم، ولی اون دیشب یهو برگشت گفت بهم بی محلی میکنی و .. با این ک تو ...

وا کسخولید!؟؟؟وابستگی اتونو مرور زمان کم میکنه.

پس سعی کنید همینجورید نگهش دارید.

یه روزی میاد که غبطه وابستگی ها و علاقه و روز های خوبتونو میخوردید.

همه هعی میخوان وابسته تر بشن تا جایی که پیش دعا نویس میرن.

اونوقت شما.....‌‌

خدایا چراااااآاااا

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀

میخوام بلاکش کنم کلا ولی هی با خودم میگم نکنه نتونم ترکش کنم. خیلیی وابسته شدم بهش ..💔

وا کسخولید!؟؟؟وابستگی اتونو مرور زمان کم میکنه. پس سعی کنید همینجورید نگهش دارید. یه روزی میاد که ...

همه اگه چنین کاری میکنن برا عاشق شدنه. نه وابستگی. بعدم من خودم الان شدیدا از این وابستگی در عذابم. از این ک وابستشم ولی نمیتونم پیشش باشم