2777
2789

به خدا درارم اب میشم از شدت غصه

شماروه حضرت زهرا قسم میدم دعاکنید دلم و زندگیم اروم شن 

خسته شدم

بریدم😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که مشکلت حل میشه تو هم واسه من دعا کن از غصه خوابم نمیبره

منم غصه دارم منم مشکل دارم ولی مطمعنم خدا هیچ وقت منو خلاص نمیکنه اگرم بخواد خلاصم کنه وقتی پیر شدم لب گور شدم اونوقت. مطمعنم چون خدا خیلی وقته فراموشم کرده .

ولی از ته دلم از ته دلم از خدا میخوام بخاطر بزرگیش به خاطر جله جلالش شما واسی از هر چی غم وگرفتاری ودلخوری وناراحتی که دارین به حق مهربونیش شما رو خلاص کنه .واستون بهترینا رو بیاره تو زندگیاتون همیشه خوش باشین وسرحال .الهی آمین الهی خدا به دل پر دراتون .دلهای پر غصه هاتون نگاه بندازه.

منم غصه دارم منم مشکل دارم ولی مطمعنم خدا هیچ وقت منو خلاص نمیکنه اگرم بخواد خلاصم کنه وقتی پیر شدم ...

🥺🥺🥺😥😥

اینجوری نگید از خدا میخوام جوری دلتونو شاد کنه که هر چی سختی کشیدین تا حالا از یاد ببرین و بقیه عمرتونو به خوبی و خوشی سر کنید زندگی خیلی سخته مشکل ما مشکل مالیه مستقل نمیتونیم بشیم و خیلی حرفا می‌شنویم هم من هم همسرم تحملش سخته واسم کلا آدمی نیستم که کاری به کار کسی داشته باشم ولی وقتی کار ها و حرف های خانواده همسرم میبینم فقط اشک میریزم

🥺🥺🥺😥😥 اینجوری نگید از خدا میخوام جوری دلتونو شاد کنه که هر چی سختی کشیدین تا حالا از یاد ببرین ...

کاش ماهم مشکل مالی داشتیم ولی دلخوش بودیم با همسرم زندگی خوبی داشتیم.کاش وکاش وکاش

ایشالا مشکلتون حل میشه .شما مستقل بشین .خدا بزرگه .

ایشالا مستقل میشین