2777
2789
عنوان

چجوری میشه ی بچه از پرورشگاه اورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 24 پست
خیلی گرونه ک .

خب اونجوریم ی چیزی باید ب نامش کنی

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بچه کوچیک نوزاد میخوام.

ببین عزیزم اصلا نوزاد نبود خیلی دنبالش بودن کرمانشاه هستن بعد فقط یه خونه داشتن وحقوق خونشونم قولنامه ای بود آخرش دادگاه برای کوچولو یه حقوق قرار داد که ماهانه بریزن به حساب ماهی 1و500انقدر ها هم که میگن سخت نیست خوب تحقیق میکنن اتاق بچه باید براش درست کنید ازلحاظ روانشناسی چند جلسه مشاوره میزارن و تحقیق کامل، الهی شکر یک سالی هست بچه رو تحویل گرفتن خیلی مودب و دوست داشتنیه

همسر منم راضی نیست

عزیزم حتمن باید به ملک یعنی ماشین میلیاردی هم داشته باشی قبول نیست یه ملکیو وصیت میکنی بعد مردنمون به این بچه برسه یعنی بنام زدن نیست قانونی مینویسن و امضا میکنید..بعدش خونتون باید دو خواب باشه یکیو برا بچه حاضر کنید میان میبینن..دوتاتون مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

شوهرت کارش معتبر بیمه داشته باشه دو تاتون اهل دود نباشید پیش روانشناسم میفرستن ک از هر لحاظ نرمال باشید 

خلاصه یکم کاغذ بازی داری ک اگه دادگاه رای بده بچه بهتون میدن..بر پسر سخت نمیگیرن ولی دختر سختیش بیشتره🌺

🌷خدایا شکرت🌷
خب اونجوریم ی چیزی باید ب نامش کنی

نه اتفاقا ما ازنزدیک با کاراشون در ارتباط بودیم 1ساله پیش یکی از اقوام ما بچه گرفت بالاتر گفتم چون یه خونه داشتن فقط براش حقوق مشخص کردن که بریزن به یه حساب قابل برداشت نباشه 1میلیون و500میگفتن چون می‌خوان بچه ها سروسامان بگیرن اذیت نمیکنن همینکه آدمهای خوبی باشن وتوان نگهداری بچه رو داشته باشن کافیه تحقیق محل مشاوره وحقوق مشخص شده یه مدت بابچه رفت وآمد داشتن بعد مدتی بهشون تحویل میدن وهرچند وقت یه بارم بچه رومیبینن بهزیستی که بدونن حالش وجاش خوبه