2777
2789

کیا میتونن خاب صادقانه ببین بیان تعریف کنن خابشون رو..

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

من زیاد برام پیش میومد

الانم اره ولی کمتر

اتفاقاتی که طی چندساعت یا یه روز بعد میفتاد رو تو خواب میدیدم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خواب ندیدم ولی یادمه امتحان داشتم داشتم میخوندم یکهو تو ذهنم اومد دایی میمیره من ب امتحان نمیرسم هی ب خودم فحش میدادم حالا داییم جوون بود یکهو همون شب فوت کرد سالم بودا منم ب امتحان نرسیدم😕😕😕😕

خواب دیدم توی پارک آبی هستم. دارم از یه سرسره طولانی(حدود۱۰۰ متر) میام پایین. که آخرش میرسه به باتلاق تمساح ها. وقتی هم که تمساح من رو میخورن؛ بعد از مرگم یه دفعه سر از روستای خالم اینا در میارم که پسرخاله ام داره با یه توله سگ اسباب بازی بازی میکنه.

دراز کشیده بودم 

بیدار بودم 

صدای خواهر عشق قبلیم امد بهم گفت که زنش باردار 

منم با عشق قبلیم تماس گرفتم گفتم چنین چیزی ندا امده بهم و گفت نه زنم باردار نیست 

یه هفته بعد رفت خونه و خانومش بهش گفته که ۴ ماه بارداره 

ازش پنهان کرده بود تا بیاد خونه بهش بگه 

یه بعد از ظهر خواب بودم و خواب دیدم همکار شوهرم. کلید ماشینشون تو ماشین جا مونده و زن و بچش تو سایه درخت وایساده بودن منم تعارف میکردم بریم خونمون تا در ماشین باز شه.. 

خلاصه از خواب که پاشدم نیم ساعت بعدش شوهرم اومد گفتم کجا بودی گفتش داشتیم کلید ماشین آقای..(همون که نو خوابم بود)  که از ماشینش در میاوردیم.. خلاصه پشمام...  

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد