ونداد۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 174 عنوان روغن زرده تخم مرغ با پرس سرد،معجزه احیا و پرپشتی مو ابرو و سر 427 بازدید | 5 پست سلام دوستان اگر کسی روغن زرده تخممرغ اصل با روش پرس سرد خواست در خدمتم پرس سرد روش روغنگیری جدیده که خاصیت روغن بیشتر حفظ میشه البته پرس گرم هم موجوده خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره...! ️ 1401/11/01 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ونداد۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 174 جواب ازمایش داره و یکی از دوستانمون به تازگی تولیدشو شروع کردن من خودم یکبار برای موهام که خیلی وز شده بود استفاده کردم خیلی نرم شد با همون یکبار فقط مشکلش بوی ضحمش بود که با دو بار حموم رفتن میره خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره...! ️
ونداد۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 174 من که خودم از اصل بودنش مطمئنمو ظاهرشو دیدم تازه فهمیدم روغنایی که توی نت میفروشن همش الکیه اصلا شمایل روغن کاملا متفاوته با اون جیزی که توی نته خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره...! ️
ونداد۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 174 ضمنا شما میتونید روغن با روش پرس گرمشو ازمون بخرید که قیمتشم کمتره و وقتی تاثیرشو دیدید پرس سرد بخرید خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره...! ️
ونداد۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 174 نکته جالب پرس سرد این بود که توی ازمایش نطفه ها هم قابل مشاهده بودهیعنی با پرس سرد شما تمااام خاصیت زرده تخم مرغ دارید و با حرارت از بین نرفته خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره...! ️