2777
2789
عنوان

کسانی که ب بچه دار نمیشن بیاین

697 بازدید | 31 پست

سلام خانما

اول بگم که من دکترم نه نسخه مینویسم

فقط نکاتی رو بلدم که خیلی به بچه دار شدن کمک میکنه 💚

ان شالله به حق فاطمه زهرا دامنتون سبز بشه

اول بگم که

به هیچ عنوان از نوار بهداشتی استفاده نکنید از نوار های پارچه ای(نخی) استفاده کنید

بعد از رفتن به توالت از دستمال کاغذی برای خشک کردن استفاده نکنید

دوتا دستمال نخی سفید تهیه کنید بعد از استفاده بشورید و تو هوای آزاد پهن کنید

دور کمرتون رو شال ببندید تا رحم دچار سردی نشه مخصوصا دوران پریودی

موقع ظرف شستن پیشبند ببندید اگه جلوی لباستون خیس شد حتما عوض کنید

دوران پریود دور کمر و شکم رو با روغن گرم  ماساژ کنید

حتما حتما کاچی بخورید با مغزهای تازه

روزی ۱۰ عدد بادام درختی بشکنید و بخورید حتما تازه باشه

مویز روزی ۲۱ عدد بخورید

هفته ای یک بار داخل حمام نوره اصل رو با آب قاطی کنید از گردن به پایین به کل بدن بمالید بعد از ده دقیقه بشورید حالا حنا اصل رو با آب قاطی کنید و به کل سرو بدن بزنید بذارید ۲۰ دقیقه بمونه بعد بشورید بشدت برای تنظیم هورمونا عالیه

تک ب تک حرفات حرف ابجیمه خصوصا نوار بهداشتی و دستمال کاغذی ک گفتی😁😁 ی لحظه فک کردم کاربری رو خواهرم زده اصن..من فقط نصف چیزایی ک گفتیو رعایت میکنم☹️

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزانی که تنبلی تخمدان دارن حتما وزنتون رو با سالم خوری و ورزش پایین بیارید

غذاهای کنسروی ماکارونی رب گوجه فست فود مرغ رو ترک کنید

ی چیزی میگم حتما حتما بهش عمل کنید هفته ای دوبار نخودآب بخورید هم خودتون هم همسرتون بشدت مفیده

برای همسراتون  هفته ای دوبار پیاز سفید رو داخل روغن زیتون فرابکر سرخ کنید و دوتا تخم مرغ محلی داخلش بشکنید و بدین همسرجان نوش جان کنه ☺

عزیزممم😅بچه نداری؟

ن متاسفانه اقدامم ولی نمیشع☹️

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
چن  وقته اقدامی؟آزمایش و اینا ندادی؟

دوماهه اقدامم ولی خب قبل اونم روابط ازاد داشتیم کم و بیش.. شانسه منه ...همه خواهرام ماه اول اقدام شدن تازه خواهر بزرگم ۳ تابچه اخرشو ناخواسته و بایبار رابطه حامله شده..

ازمایش ندادیم هنوز

متاسفانه شوهرم راضی ب ازمایش نیست میگ بزار یسال بگذره اگ نشد بعد میریم سراغ ازمایش

دوماهه اقدامم ولی خب قبل اونم روابط ازاد داشتیم کم و بیش.. شانسه منه ...همه خواهرام ماه اول اقدام شد ...

عزیزم راس میگ تا یک سال ناباروری محسوب نمیشه همین چیزایی که گفتم رو رعایت کن مخصوصا حنا و نوره و نخود آب و تخم مرغ رو خیلی خیلی مفیده 

بعد اینک یک شب درمیان رابطه داشته باشین 

عزیزم راس میگ تا یک سال ناباروری محسوب نمیشه همین چیزایی که گفتم رو رعایت کن مخصوصا حنا و نوره و نخو ...

امروز و فردا موعدمه وقتی پریود شدم و خوب شدم انشالله انجامش میدم

ن متاسفانه اقدامم ولی نمیشع☹️

سلام گلم 

ان شاالله بحق امام محمد باقر علیه السلام که تولدشون بود این دفعه حتما میشه😍 آقا بهت عیدی میده و یه نی نی سالم میاد بغلت😍 

واسه حاجتتون تونستی هر روز سوره مبارکه محمد و بخون یا روزی چند آیه یا اگه وقت نداری شنبه ها ک متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون تقدیم کن به پنج تن آل عبا عاااااالیه معجزه می‌کنه دوای همه درداست کلا 3۸ تا آیه بیشتر نداره ولی کلی حاجت گرفتم از این سوره پاک با اعتماد به خدا بخون و توکل کن ب خدا ان شاالله حاجت روا میشی بحق مادره پاکمون 😍😍