2777
2789
عنوان

مهـــــــريه 💫

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 23 پست
چرا بی ربط؟ قرار نیست هرکار خواهرش کرد توام بکنی بعد از ازدواج اگه خواهرش مسافرت خارجی رفت .همین ا ...

من كه دوست ندارم مقايسه كنم…

و توو اين زمونه با ديدن اين همه زندگيا به ظاهر عاشقانه كه يهو به جدايى ختم ميشه ميدونممممم بايد مهريه داشته باشم ولى يه عدد معقول خواهر من ١٣ ساال پيش ازدواج كرد مهريس ٧١٠ سكه . ولى الان با  اين اوضاع كسى اين عددها مهر نميكنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگاه شاید خواهر اوشون تو زندگیش هزار تا امتیاز داشته باشه شوهرش که همسر شما نداشته باشه بنظرت ...

دقيقا وفتى اين حرفُ زد اصلا نخواستم مخالفت كنم

گفتم اصلا بزار ته ذهنش اين باشه كه خود تينا موافقِ خانوادش قبول نميكنن

دقيقا وفتى اين حرفُ زد اصلا نخواستم مخالفت كنم گفتم اصلا بزار ته ذهنش اين باشه كه خود تينا موافقِ خ ...

ببین تینا خانم بزار فکر کنه برای تواصلا مهم نيست اگه اینطور راحت تری ولی بزار اینم فکر کنه که خانوادت اینجور دختر شوهر نمیدن وشما در این مورد اجازه دخالت ندارید وخانوادت تصمیم گیرنده هستن به هیچ عنوان بدون مهریه وارد زندگی هیچ مردی نشو خواهرانه بهت میگم

ببین تینا خانم بزار فکر کنه برای تواصلا مهم نيست اگه اینطور راحت تری ولی بزار اینم فکر کنه که خانواد ...

اره عزيزم  ترجيحم همينه كه راجب اين چيزا بابام صحبت كنه

من هنوز خواستگارى نيومده بحث نكنم

اره عزيزم  ترجيحم همينه كه راجب اين چيزا بابام صحبت كنه من هنوز خواستگارى نيومده بحث نكنم

گلم تاکید کن که خانوادت تصميم گیرنده هستن وبه بابات بگو اصلا رازی نشه که بی مهر بری انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد

دقيقا وفتى اين حرفُ زد اصلا نخواستم مخالفت كنم گفتم اصلا بزار ته ذهنش اين باشه كه خود تينا موافقِ خ ...

چرا فکر میکنی چون سکه گرونه باید کم بگی یا اگه زیاد بگی قبول نمی کنند منم امسال عقد کردم سکه هم گرئم بود 200 تا سکه انداختیم با خونه و باغ و مثقال طلا 

اشتباه نکن اصلا درست نیست میگی 14 حداقل بگو 110 تا که اگه خواستن کمش کنند دیگه 100 تا سکه مهرت باشه ربطی اصلا به قیمت سکه نداره ربط به شعور خانوادش داره 

از طرفی خواهر ایشون میخاد بیوفته تو چاه شما میوفتی ؟

فردا هم میاد میگه خواهرم فلان کارو کرد توهم باید بکنی 

اینو مطمئن باش از فردا هم سر تک تک مراسما مثلبله برون عقد عیدی یلدا پاگشا عروسی و... اسم خواهرشو میاره و تو باید تن بدی به کاری که باب میل خودت نیست  

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه