2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از سرفه ها ی پسرم ۴ ماهه سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 19025 بازدید | 200 پست
اسم شربت چی بود

تئوکال_جی

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
میشه دقیقا اسم داروهارو بگی بهم ممنون 

اسی  دو تا قرصاش دیروز  تمام شد ولی صلا یادم نمیاد فقط میدونم یکیش خلط آور بود یکیش بعد صبحانه باید می‌خورد ولی اسپرش هنوز داره و تا سه ماه باید استفاده کنه و اسمش setoflo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد استفاده کردم ک نگو اتفاقا قبل تو ب استارتر گفتم من اینارو مصرف کرذم احتمالا بچش آسم داره احتمال ...

اره 

خیلی بده 

هر چه زودتر برسی بهش بهتره

سلول های ریه از بین میره 

قرص فکسوفنادین هم باز خوبه

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
پسرم ۷ سال چه شربتی داد

دختر منم ۷سالشه پارساا ک ۶ساله بود بردم امسالم از همون شربت گرفتم ک باز سرفه کرد بدم خداروشکر سرفه نمیکنخ

اسمش تئوکال_جی بود

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
تروخدا راهنمایی کنید دیگه داغون شدم

پودر روتارین رو که از داروخونه بخر به همراه شربت اکسپکتورانت ...دز مصرف اکسپکتورانت رو با توجه به سن کودک از خود داروخونه بپرس

انار هم بزاری لای فویل و بزار داخل فر که مغز پخت بشه و بعد دانه های انار رو بدید به بچه واقعا موثره

امید آخرین چیزیست که میمیرد
اره  خیلی بده  هر چه زودتر برسی بهش بهتره سلول های ریه از بین میره  قرص فکسوفنادی ...

از من سلول های ریه ام از بین رفتن متاسفانه و سه پنجم ریه ام مرد 😑 گف از سی سالگی ب بعد فقط باید اسپری دستت باشه 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
تئوفیلین جی هم میگن بهش

اره دوتا اسم داره

نه اینو ندادم یعنی دکترش گفت گیاهی نده 

گیاهی نیستش بابا شربت پلارژین کیدز مال سرفه بچه هاست از داروخونه بخر من ب بچم میدادم موقع سرماخوردگی عالیههههههههه فعلا تا میبری دکتر بهش بده ولی توروخدا ببرش سهل انگاری نکن گناه داره سلول های ریه اش از بین میره خدای نکرده مث من میشه 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
چرا بردمش میگم عکس بندازین میگن ریش مشکلی نداره 😔

سیگار ،لوازم ارایشی بودار.وتافت ممنوع.خونه رومرطوب نگه دار.سس،مواد خوراکی دارای رنگ ومواد نگهدارنده ممنوع مثل پفک ،چیپس،بستنی،چیزای شیرین نخوره لبنیات به خاطر تولید خلط نخوره.متا سفانه ألودگی زیاده بدون ماسک اونم دوتا بیرون نره.حتما حتما بخور سرد شبی ۱تا۲ساعت بزار.غذای چرب وچیل نخوره.مایعات زیاد بخوره حتی شده اب.ویتامین ث زیاد بخوره.کدوتنبل بگیر هر روز به اندازه کف دست برای هر کدومتون بزار بخارپز یا اینکه با نیم لیوان اب بپزین خالی با قاشق بخوریم گلو رونرم می کنه

ما هم زمانی که کرونا گرفتیم خیلی گلومون اذیتمون میکرد 

مادرم نوک قاشق چایخوری آرد رو خیلی خیلی کم تفت میداد و با آب گرم توی لیوان مخلوط میکرد 

خلاصه اینجوری سرفه هامون رفته رفته کمتر شد