2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از سرفه ها ی پسرم ۴ ماهه سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 19025 بازدید | 200 پست
سالبو ترکس؟ 

اره 

ابی فکر کنم همی بود

تو گوگول زدم الان نوشته بود سالبوتامول

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
حتما میبرمش تهران این هفته چه اسپری هایی برای اسم زدین اخه اسپری هاشم میزنم ولی بی فایده 

سالبوتامول سالبو ترکس اینا اسپری هایی که میزدم بعد قرص ایرو کاست مونته لوکاست تورو خدا زود بجنب من دکتر گف دیر اومدی سه پنجم ریه ات بسته شده بازم نمیشه هرچی از سی سال سنت بره بالا تر بدتر میشی طوریکه بدون اسپری نتونی نفس بکشی 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از کجا گیر بیاریم

یا از روستا.  یا بعضی شهرا لبنیاتیاشون دارن.  من تو شیراز یه مغازه دیدم کلا لبنیاتی خر بود. بالاش نوشته بود لبنیاتی خر😁یادم نیست چه خیابونی بود. شیرازی نیستم

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
اره  ابی فکر کنم همی بود تو گوگول زدم الان نوشته بود سالبوتامول

اره من هر دو رو میزدم 😔😔😔

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
اره من هر دو رو میزدم 😔😔😔

آخی 

قرص مونتنه لوکاست هم عصرا یکی جویدنی اونم خوبه 

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
آخی  قرص مونتنه لوکاست هم عصرا یکی جویدنی اونم خوبه

انقد استفاده کردم ک نگو اتفاقا قبل تو ب استارتر گفتم من اینارو مصرف کرذم احتمالا بچش آسم داره احتمال ک نه من میگم صد در صد 

پسر منم همینطور از ۲۸ مهر همش سرماخورده و آنفولانزا بخدا دیگه کلافه شدم  اون هفته وسط امتحانای ...

دقیقا پسر منم همین جور شده میدونم از ویروس هست ولی نمیدونم چیگار کنم خوب شه

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏