2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از سرفه ها ی پسرم ۴ ماهه سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 19031 بازدید | 200 پست
وا تو دیگه چه خنگی،دکتر بهت گفته آلرژی داره،نبردیش مرکز آلرژی ،باز بهش گفتی بمیری؟ اونم چه بچه خوبیه ...

خانوم محترم من خودم اعصابم خورده ازین حرفی که زدم داروهای الرژی روهم داده دکتر بهش فقط گفت مرکز الرژی همینارو میده وتست پوستی میگیره که امکان داره به مواد غذایی حساسیت داره من اگه مطمعن بودم داروی جدید قراره بدن تا الان برده بودم ومیبرمش لزومی نداره شما منو قضاوت کنی 

بخدا بعضیا لیاقت مادر شدن ندارن

مطمعنم تو این شرایط قرار میگیری چون قضاوت کردی.پسر منم همینه دکتری تو شهر نیست نبرده باشیم حتی طب اسلامی .آدم گاهی بخاطر خود بچه ناراحت میشه .هرررررر کسی می‌تونه خسته بشه و حرف نابجا از دهنش بیرون بیاد 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا بود  یه ابی یه بنفش  اسمش یادم نی😔

سالبو ترکس؟ 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
وای بخدا چی بگم بهت منم دوماه تمام سرفه میکرذم شب و روز وای الان یاد خودم افتادم رفتم مشهد دکتر گف آ ...

حتما میبرمش تهران این هفته چه اسپری هایی برای اسم زدین اخه اسپری هاشم میزنم ولی بی فایده 

داروهای اسم هم دادن بهش ولی باز میبرم اسپری فلوتیکازون .سرو فلو .سالبوتامول شربت تله فست کتوتیفن زوف ...

ببرید متخصص آسم و آلرژی احتمالا بهش پردنیزلون بده تاثیرش خیلی خوبه ولی خب کورتنه....من شنیدم شیر الاغ هم خیلی خوبه

پسر منم سه ماهه اینطوریه ۸ دکترم بردمش آخریه گفت سینوزیت دارو داد ولی الان هنوز سرفه  خشک داره ...

پودر روتارین و شربت اکسپکتورانت بهش بده

انار مغز پخت داخل فویل یا روی شعله پخش کن بهش بده

امید آخرین چیزیست که میمیرد
خانوم محترم من خودم اعصابم خورده ازین حرفی که زدم داروهای الرژی روهم داده دکتر بهش فقط گفت مرکز الرژ ...

خدایی اگر داروخانه نزدیکت هست همین الان براش او پیو کاف بخر نمیخوام ناراحت بشی قیمتی هم نداره ۳۵ تومنه 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
خانوم محترم من خودم اعصابم خورده ازین حرفی که زدم داروهای الرژی روهم داده دکتر بهش فقط گفت مرکز الرژ ...

من نمیگم حالا حتما ببرش ،چون میدونی که دکتر درست حسابی نداریم،فقط دیگه به بچه ت ازین حرفا نزن