2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از سرفه ها ی پسرم ۴ ماهه سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 19027 بازدید | 200 پست
بله غیر دولتیه  امسال اینجور  سال بعد اول دبستان همین اوضاع باشه چی🥲

اره واقعانمیشه ک همش تنهاباشه🥺

همون تعجب کردم دولتی ازاینکارانمیکنه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فقط و فقط شیر الاغ

خب از کجا گیر بیاریم

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

پسر منم همینه از پنج مهر تا الان مریضه سرفه همیشه میزنه ی روز کمتر ی روز بیشتر

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
واقعا مفیده ؟

خودم استفاده نکردم ولی خیلییی شنیدم. از مادرم و مامانبزرگم و اینا میگن قدیمها سرفه ی طولانی رو فقط با این خوب میکردن. جدیدا هم فهمیدم چند نفر استفاده کردن نتیجه گرفتن

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

عزیز جان، این سرفه ها بعد از کرونا ، یا آنفولانزا ایجاد میشه . خیلی ها بزرگ و کوچیک مبتلاش میشن‌. دواش آنتی هیستامینه عزیز . سیستم ایمنی بدن بعد از ورود ویروس به شدت پایین میاد و به محرک های محیطی و غذایی واکنش شدید نشون میده که همون سرفه ها هم از این قبیله. خیلی از دکترا تشخیص نمیدن از چیه. با مشورت دکتر داروخانه متناسب با وزن و سن پسرتون بهش آنتی هیستامین بدین ( ۱ الی دوهفته) شبها‌ قبل از خواب . خوب میشه.  و قرص جوشان ویتامین c هر روز. ۵۰۰ میل کافیه

اره ۴ ورق

پسر منم همینطور از ۲۸ مهر همش سرماخورده و آنفولانزا بخدا دیگه کلافه شدم 

اون هفته وسط امتحانای پایانترم دوباره تب و لرز کرد رفتم تو اتاق اینقد گریه کردم گفتم خدایا خودت رحم کن وسط امتحانا چه خاکی بریزم سرم 😣😣😣😣

خیلیییی سرفه می‌کنه همسرم میگه دور از جونش سینه ش شده مثل سیگاریا 😑😑😑😑

عزیزم اون خودش بیشتر ناراحته.تو رو خدا با روانش بازی نکن.یه متخصص آلرژی کودکان ببرش بهش اشاره میده&n ...

اره منم الرژی داشتم خیلی سرفه میکردم کلا فک کنم درمان نداره ولی با دارو خیلی کمتر میشه

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊
مگه نبردم ۱۳ ۱۴ بار بردم بخدا 

مرکزآلرژی هم بردی مگ؟؟خودت گفتی دکترگفته اونجاببر

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

وای بخدا چی بگم بهت منم دوماه تمام سرفه میکرذم شب و روز وای الان یاد خودم افتادم رفتم مشهد دکتر گف آسم دارم و اسپری داد خوب شدم واااای الان بهت درخاست میدم اینو بهت بگم شاید اینجا نمیبینی ولی دلم برا بچت میسوزه بخدا آسم داره اذیتش نکن دست خودش نیست من فلاسک فلاسک اویشن و هزار و کوفت زهر مار شب و تا صبح بالا سرم بود زبون ب دهن نمیگرفتم تورو خدا همین فردا ببرش تورو خدا

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
درسته قرص پردنیزولون میدن  فقط ۷ ۸ روز میخورن خوبه خوب میشه

دقیقا گفت ۴ تا ۵ روز دوتا قرص دیگه هم داد قشنگم معاینه اش کرد گفت اگر قطع نشد بیارش که خدا رو شکر قطع شد

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر