2777
2789

از خواب ک بیدار میشم ، با قاشق میشه چربی صورتمو گرفت صابون ک میزنم اصلا کف نمیکنه ،گلوله میشه

با شوینده مخصوص میشورم  دو سه بار تا فقط چربی ها شسته شن، یک ساعت بعد دوباره چرررررربه 

موهامم جرئت نمیکنم دست بزنم یا شونه کنم زووود چرب میشه 

راه حلش چیه واقعا؟ ارایش زود خراب میشه 

هیچجا بدون برنامه ریزی قبلی نمیشه رفت 

برنامه غذاییتون عوض کنید

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

میشه من اینجا سوال بپرسم؟

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش با میسلار پاک کن بعد بشور و شوینده بزن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزم آزمایش هورمونی برید. تستسترون خونتون بالاست  به احتمال خیلی زیاد کیست تخمدان دارین. صورتتان رو با مواد شوینده زیاد تحریک نکنید. حتما از میسلار واتر برای پاک کردن پوست صورت  و بعد از  اون تونر ابرسان استفاده کنید. مرحله اول هم پزشک متخصص مراجعه کنید.