2777
2789

تو رو خدا راه حل بگید. از بچگی عادت داشت. هر قدر ترک کرده باز شروع کرده. این دفعه ترک هم نمیکنه. با دستش یا با دندونهاش میکنه

دور ناخناش چسب کاغذی بزن

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

از اضطرابه... ببین چه فشاری روشه اونو کمتر کن... دست خودش نیست 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اضطرابه... ببین چه فشاری روشه اونو کمتر کن... دست خودش نیست 

بله بچه مضطربی هست ولی واقعا دست من نیست که فشار روشو کمتر کنم، از۶ ماهگیش جدا از پدرش زندگی می‌کنیم، امسال برا آزمون تیزهوشان آماده میشه... همش فشاره دیگه. مخصوصا که وقتی سر انگشتهاشو میخوره باهاش دعوا یا قهر میکنم. خیلی عذاب آوره آرامش زندگیم به کل گرفته شده