لطفا خواهش میکنم اگر دکترارتوپد خوب برای اطفال میشناسید معرفی کنید خودم بوشهری هستم یکشنبه میخوام بیام تهران برای زانوی پسرم مشکل داره نشون چندتا دکتر دادم هرکدوم یه چیزی گفتن
این کاربری دوممه تازه وارد نیستم عضویتم سال ۹۷بوده ،،،عشقم بچه هامن و آقامون،، آقامون خوبی هم داره بدیاشم زیاده ولی خوبیاش بدیاشو میپوشونه ،، هرروز اینجا پلاسم و خونه بابام 😂😂
^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نوبتش گیر نمیاد منم دکتر اورژانسی گفتن عمل بشه نمیتونم صبرکنم
این کاربری دوممه تازه وارد نیستم عضویتم سال ۹۷بوده ،،،عشقم بچه هامن و آقامون،، آقامون خوبی هم داره بدیاشم زیاده ولی خوبیاش بدیاشو میپوشونه ،، هرروز اینجا پلاسم و خونه بابام 😂😂
سلام عزیزم خوب هستین خواهر شوهرم سه تا بچه اش به طور ژنتیکی مشکل لگن داشتن اون بچه هاش برد پیش دکتر رامین زرگر باشی تهران بیمارستان امام خمینی هست مطبم داره ولی خیلی دیر وقت میده. میخوای یه تحقیق کن دکتر فوقالعاده ایه
شیراز،ارمین ابطحیان،چهارراه زرگری ب سمت عفیف اباد،سمت راست،نبش کوچه ۵۳ عالیه،از بهترینهاست
الان پسرم زیر نظر دکتر ابطهیان و شاه چراغیه
غزنوی توکلی اینا جزو ارتوپد کوکان خوب تھرانن ۔ ببین زنگ بزن بگو از شھرستان میای ۔ یا برو بشین بین نو ...
توکلی اسمش چیه عزیزم
شیراز،ارمین ابطحیان،چهارراه زرگری ب سمت عفیف اباد،سمت راست،نبش کوچه ۵۳ عالیه،از بهترینهاست
ابطهیان سه سال زیر نظرش بودیم ولی تشخیص عمل نداد الانکه دکتر شاه چراغی گفته عمل اونم میگه عمل باید الان انجام بشه بخاطر همین ترسیدم
لابد الان شرایطش ب عمل میخوره مشکلشون چیه؟ دکتر حاذقی هست
یکی از پاهای داره باتوجه به رشدش کوتاهترمیشه و الان دررفتگی کشکک زانو
لابد الان شرایطش ب عمل میخوره مشکلشون چیه؟ دکتر حاذقی هست
چون قبلا نمیگفت الانکه گفتم شاهچراغی گفته اونم گفت باید عمل بشه ترسیدم