2777
2789
عنوان

ولنتاین

89 بازدید | 10 پست

کاش یکیو داشتم برام کادو می‌گرفت براش کادو می‌گرفتم خوش میگذروندیم شدیدا دلم کادو میخواددد 🥲😂 خدا لعنت کنه اکس لاشیمو معلوم نیس برا کی قرارع کادو بخرع،😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه باکس درس کن دیگه عطر ادکلن دوتاش یه برند ساعت 🙂به نظرم کم بگیر ولی یه چیز به درد بخور 

ایناااا ک گفتی کمهههه؟ منظورت یکیشه یا همش؟

و اولین کادوییه ک میخام براش بگیریم دوس ندارم عطر ادکلن باشه

انرژی منفی حرفای قدیمیا ک میگفتن عطر فلان میاره میترسم تاثیر بذاره

ساعتم ک خب دوتا داره دیدم دستش

از نظر لوازم چرمی هم سرشااااره چون کارشونه

خیلی کادو خریدن براش سخته موندم واقعا

تولدشم یک ماه بعد ولن هس

ایا نظری داری؟

ایناااا ک گفتی کمهههه؟ منظورت یکیشه یا همش؟ و اولین کادوییه ک میخام براش بگیریم دوس ندارم عطر ادکلن ...

نه بابا کم نیس ولی فقط یه دونه چیز باشه ضایس خب😬ولیی اینایی ک میگی زیاد داره قطعا چیزی که تو میدی خب براش فرق داره من کلی ادکلن دارم ولی ادکلنی که اون داد با این ک بوش خوب نبود از همه بیشتر دوسش دارم🤣 

قاب گوشی بگیر با ایر پادی چیزی جا کلیدی اگه ماشین داره آویزی چیزی 

ریل منم تولدش و ولن فاصلشون کم بود جفتشو یکی کردم 😬 

نه بابا کم نیس ولی فقط یه دونه چیز باشه ضایس خب😬ولیی اینایی ک میگی زیاد داره قطعا چیزی که تو میدی خ ...

ماشین نه ندارع ولی تا عید میخرع ب نظرت از اینا ک ب اینه اویزون میکنن بخرم روش بنویسم بیشتر مراقب خودت باش بکی تو خونه منتظرته😁

ولی ب قول خودت خالی خالی خوب نیس

در کنارش چی بگیرم؟

ایرپادم داره

ماشین نه ندارع ولی تا عید میخرع ب نظرت از اینا ک ب اینه اویزون میکنن بخرم روش بنویسم بیشتر مراقب خود ...

ارهه ایده خوبی بود 🌝 

تاپیکتو خوندم فهمیدم نامزدته بهتره در کنارش یه چیز با ارزش بگیری دیگه لباس خوبه کلاه عینک