2777
2789
عنوان

عذاب وجدان مادری💔

335 بازدید | 19 پست

سلام من زندگی خیلی سختی دارم تو دوران بارداری و شیردهیم خیلی حرص و جوش میخوردم خانواده شوهرم اونقدر اذیتم میکردن که بعضی شبا تا صبح زجه میزدم شوهرمم مدام دنبال رفیق بازی بود حتی چندباری دخترم گریه ها و دعواهامونو دیده خیلی نگرانم اوایل عصبی بود بنظرتون تاثیر فشار روحی تو زمان بارداری و شیردهی تا همیشه تو وجودش میمونه؟الان سه سالشه حالم بده افسردگی و عذاب وجدان داره دیوونم میکنه الان براش وقت میزارم بازی میکنم ولی فکر اون روزا عذابم میده میدونم خیلی مادر بدیم 😔

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما با افکار منفی داری حال الان خودت ودخترتو مجدد خراب میکنی...الان رودریاب گذشته که دیگه گذشته وکاری از دستت برنمیاد واسه روزهای رفته...مادرشادی باش مطمئن باش جبران میشه😉

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
عزیزم شما با افکار منفی داری حال الان خودت ودخترتو مجدد خراب میکنی...الان رودریاب گذشته که دیگه گذشت ...

آخه خیلیا میگن شیر استرس برای بچه سمه یا تو بارداری استرس و فشار روحی تاثیر بد روی بچه میزاره من نمیتونم کنار بیام بخدا خیلی عذاب میکشم

میتونی جبران کنی نگران نباش. من در شرایطش بودم 

عزیزم شما هم مثل من بودین؟من خیلی استرس کشیدم یه شبایی از گریه نفسم بالا نمیومد یه وقتایی بخاطر بحث با شوهرم پانیک میگرفتم متنفرم از خودم و این زندگی داغونم 

آخه خیلیا میگن شیر استرس برای بچه سمه یا تو بارداری استرس و فشار روحی تاثیر بد روی بچه میزاره من نمی ...

بله تاثیر داره ..ولی مگه میتونی برگردی عقب وشرایط رودرست کنی؟؟؟پس حداقل الان جبران کن گذشته که تموم شده رفته...ضمن اینکه تاثیر رفتار وشرایط الان که بچه هوشیار وعاقله بیشتره

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
بله تاثیر داره ..ولی مگه میتونی برگردی عقب وشرایط رودرست کنی؟؟؟پس حداقل الان جبران کن گذشته که تموم ...

ببخشید عزیزم تاثیرش چطوریه؟یعنی افسرده میشه؟