2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده هوای گریه دارم

540 بازدید | 42 پست

شوهرم خیلی آدم حرومزاده اییع وقتی کارش لنگه بامظلوم نمایی ازم پول میگیره وقتی ام که کارش راه افتاد مث الان میره مامانشو میبره دور دور الان دارم باگریه مینویسم منو یه بیرون میبره سریع یاپول بنزین ازم میگیره پول بده بنزین بزنم یاماشین یه جاش خراب میشه سریع خودشو میزنه مظلوم نمایی که پول بده پس میدم بهت موقع پس دادنم میگه ازکجا پول آوردی من دادم بهت پول خودمه درحالیکه من خودم خرج نمیکنم میگم تا ماه دیگه بااین سرکنم یجوری الانم ننشو ورداشته برده بیرون منم همش دلم میگیره توخونه ومیشینم گریه میکنم حالم بده ومسبب این حال خرابم بابامه خدا لعنتش کنه که منو به زور داد به این مرتیکه😭😭😭

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

تقصبر خودته اگه پدرشو درمیاوردی دادو بیداد میکردی این نمیشد هذچی گریه کرد بگو ندارم نیست..  رو نده بهش وظیفه اشه هرکاری بذات میکنه

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای خدا این مادرشوهرای چندش و شورای مامانی رو بگم چکار کنه😬😑

خدا به خاک سیاه بشونتشون

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام