2777
2789

چرا اینطور سوالارو اونایی که واردن جواب نمیدن .

بابا چی میشه مگه 

فقط در حدی که بدونم از کجا شروع کنم رو جواب بدید 

بازار ارز دیجیتال چیزی نیست که اشباع بشه

ما چیزی نزدیک به ۹۰۰۰ ارز دیجیتال فعال در دنیا که داریم که در درازمدت همیشه ارزششون رو به بالا بوده

بعضی از این ارزها مثل بی ت **کوین سقف محدود برداشت دارن ولی بی ت**کوین حداقل تا ۱۰۰ سال اینده قابل برداشته.

خیلی از کوین ها هم نامحدود قابل برداشتن

برو سایت coinmarketcap و اطلاعات تمام ارزهای دیجیتالی فعال رو ببین

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بازار ارز دیجیتال چیزی نیست که اشباع بشه ما چیزی نزدیک به ۹۰۰۰ ارز دیجیتال فعال در دنیا که داریم که ...

مرسی عزیزم 

ممنونم که جواب  چند تا از سؤالایی رو که داشتمو دادی ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من خودم چند روز مطالعه کردم خسته شدم اگه هدف داشته باشی خیلی خوبه  طول که خیلی میکشه  ...

همون دیگه منم همینطوریم‌ نمیدونم از کجا شروع کنم‌

دلم می‌خواد یه استاد داشته باشم راه و چاهو نشونم بدم 

البته اگه بده 

الان همه بفکر منافع خودشونن

همون دیگه منم همینطوریم‌ نمیدونم از کجا شروع کنم‌ دلم می‌خواد یه استاد داشته باشم راه و چاهو نشونم ...

نیاز به استاد نیست قدم به قدم توضیح داده 

هزینه الکی نکن 

برو یه سر بزن 

کدوم صرافی هستی؟

لطفا اگه خواستید در صرافی نوبیتکس، ثبت نام کنید با لینک من برید.                                                                                           https://nobitex.ir/signup/?refcode=709974

هنوز که شروع نکردم 😅 میتونی کمکم کنی  کدوم صرافی بهتره ؟

فعلا نوبیتکس از همه راحت تره

لطفا اگه خواستید در صرافی نوبیتکس، ثبت نام کنید با لینک من برید.                                                                                           https://nobitex.ir/signup/?refcode=709974