2777
2789

سلام بچه ها امیدوارم که حالتون خوب باشه

بچه ها من اولین باری هست که اینجا دارم تاپیک میزنم 

ازتون میخوام که واقعا کمکم و دعام کنید خیلیا اینجا جوابشونو گرفتن امیدوارم منم با دعا و کمک‌های شما جواب بگیرم 🥲💔

بچه ها دیشب خواستگاریم بود ما یه خانواده ای هستیم میشه گفت با کلاس و قانونمند من با اطلاع خانوادم تقریبا یه سالی میشه که دوستم و داشتم آشنا میشدم باهاش تا اومدن دیشب خواستگاریم ولی خانواده پسره تعریف چندانی ندارند🤦🏼‍♀️پدرش خوب بود بد نبود خود پسره هم خوبه ولی مادرش ظاهر مناسبی نداره و سنش بالاست و با لباس محلی قشقایی/عشایری اومده بود خونمون و من خانوادم به شدت ناراحت و مخالف شدن که با این سر و وضع اومد خونمون و میگن ک بالا بری و پایین بیای ما تورو به این نمیدیم بیشتر مادرم مخالفه البته تا پدرم..پدرم فلن چیزی نمیگن 

بچه ها واقعا موندم چیکار کنم توروخدا کمکم کنید🤦🏼‍♀️

اگه راهکاری،نظری ک کمک کننده باشه و یا اینکه نذری کلا هر چیزیییی که باعث میشه کمک کننده باشه تا به عشقم برسم معرفی کنید ممنون میشم

و اینم میگم من حتی یه ثانیه هم نمیتونم به نبود عشقم فکر کنم چه برسه به اینکه بخوام زندگی کنم 🥲لطفا نگین که تمومش کن چون نشدنیه

لباس محلی چه اشکالی داره حالا برا هرجایی که باشه😐😂

مادرت واقعا نمیدونم چی بگم😐😂

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس هر ایل و طایفه ای به فرهنگ و موقعیت خانوادگیشون چه ربطی داره؟؟؟

حالا شاید مناسب نبود جلسه اول خاستگاری با لباس محلی بیان و باید لباس رسمی میپوشیدن اما سوالم اینه دلیل مخالفت مامانتون فقط لباس مادر آقاس؟

با اختلاف فرهنگی ازدواج نکن

لباس محلی خدایی چه اشکالی داره مامان این دیگه خیلی دوزش بالاس😐😂

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂
با اختلاف فرهنگی ازدواج نکن

آخه خوده پسره هیچ مشکلی نداره و واقعا ماهه ماه🥲میتونم به یقین بگم رو دستش پسر نیست انقدر ک آقاست ولی مشکل الان فقط مادرشه🥲مادرشم اخلاقش خدایی خوبه ها فقط ظاهرش اونطوری بود😔

لباس محلی خدایی چه اشکالی داره مامان این دیگه خیلی دوزش بالاس😐😂

عزیزم من دارم از اختلاف فرهنگی صحبت میکنم 

خب این دوتا خانواده باید همگن باشن دیگه 

وگرنه هرکی هرچی میپوشه به خودش مربوطه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
فقط بهدخاطر لباس محلی مادرش مخالف هستن؟؟؟؟ شرایط خواستگار خوبه؟ تحصیلات؟ خونه؟ ماشین؟

بله فقط به خاطر ظاهر مادرشون 

و اینکه من خیلی خیلی خواستگارای بهتر از این دارم که در حد خودمون ک خیلی هم حتی از خود ما هم بالاترن و هیچ نقصی ندارن عالیه شرایطشون و اینکه چند نفر از اقواممون هم با شرایط خوب ازم خواستگاری کردن مادرم میگن که اونا رو رد کنی که بخوای بری به این اونوقت فامیلا بهت نمیخندن بگن پسر ما رو رد کرد رف ب کی

شرایطشم خوبه بله نمیشه گفت عالی ولی خوبه در حد متوسطه

تحصیلاتش دیپلمه و تو قسمت حراست شرکت هست 

خونه که تو این شرایط خیلی سخت میشه خرید..خونه نداره ولی میگه ایشالا بریم سر خونه زندگیمون تموم تلاشمو میکنم بخرم

ماشینم داره

لباس محلی که خیلی هم خوبه ولی منطور مامانت اینه که کسی که بار اول داره  رسمی میاد و لباس خودشو میپوشه یعنی میگه من همینم رو عقیده هستم کوتاه نمیام . نه که بد باشه ولی بعدا سخته واینکه میگی  پسره عالیه خب هرچقدرم عالی باشه باید بیاد خونتون مامانت بسازه باهاش یا خودت بری خونش با فامیلاشون .سخته تفاوت زیاد .

لباس هر ایل و طایفه ای به فرهنگ و موقعیت خانوادگیشون چه ربطی داره؟؟؟ حالا شاید مناسب نبود جلسه اول ...

نه گلم من به خاطر لباسشون نمیگم فرهنگشون پایینه 

کلا از لحاظای دیگ هم یه ذره از ما پایین ترن 

منظور من نوع لباس ایشون نبود 

وگرنه من تمام قوم های ایران برام عزیزن و مشکلی باهاشون ندارم♥️