2777
2789
عنوان

مخالفت شدید خانواده با ازدواج با عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 37 پست
بله فقط به خاطر ظاهر مادرشون  و اینکه من خیلی خیلی خواستگارای بهتر از این دارم که در حد خودمون ...

با احترام بهت عزیزم

نظرمو خواهرانه بهت میگم 

امیدوارم ناراحت نشی

تحصیلات دیپلم و کار کردن تو بخش حراست شرکت هیچ آینده ای نداره

لباس محلی که خیلی هم خوبه ولی منطور مامانت اینه که کسی که بار اول داره  رسمی میاد و لباس خودشو ...

من با تفاوتشون واقعا هیج مشکلی ندارم فقط خانوادم🤦🏼‍♀️چون من میخوام با خود پسره زندگی کنم و اینکه میدونم واقعا خوشبختم باهاش چون باهاش تفاهم دارم،عاشق همیم،بهم دیگه احترام قائلیم، دوتامون اهل تلاش کردنیم،به نظرای دیگه احترام میزاریم و و و...که نمیشه اینجا گفت و اینکه واقعا تو این دور و زمونه کم پیش میاد آدم بتونه با کسی کنار بیاد و پسر سالم کم پیدا میشه واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با احترام بهت عزیزم نظرمو خواهرانه بهت میگم  امیدوارم ناراحت نشی تحصیلات دیپلم و کار کردن تو ...

عزیزمی گلم

نه بابا ناراحت نمیشم

آخه عزیزم این شرایط الانشه ما همینطور نمیخوایم بمونیم کلی برنامه های دیگه داریم برای آیندمون الان تحصیلاتش دیپلمه وگرنه میخواد ادامه تحصیل بده یا اینکه نمیخواد فقط بمونه تو حراست کنارش کارای دیگه میخوایم انجام بدیم و اینکه من خودمم شاغلم و موقعیت مالیم خوبه و از لحاظ مالی مشکلی نیست اوکیه نگرانی از این بابت ندارم

عزیزمی گلم نه بابا ناراحت نمیشم آخه عزیزم این شرایط الانشه ما همینطور نمیخوایم بمونیم کلی برنامه ه ...

ببین الان رو نبین

از کجا معلوم به همه برنامه هایی که داره برسه و انجام بده

خودت که شاغلی عزیزم

در آینده دختر های دیگه فامیل ازدواج میکنن و بعد اگر موقعیت همسرت پایین تر از بقیه باشه اذیت میشی خیلی

درضمن رفتار مادرشون و اینکه با لباس محلی اومده نشون میده خیلی سر سخته سر رسم و رسوم شون و مطمئن باش اذیتت میکنه رفتارهاش

اگر دوست داشتی حتما پیش یه مشاور خانواده برو

اون بهتر راهنمایی ت میکنه

عزیزمی گلم نه بابا ناراحت نمیشم آخه عزیزم این شرایط الانشه ما همینطور نمیخوایم بمونیم کلی برنامه ه ...

هرگز روی اینکه قراره شرایط تغییر کنه حساب نکن. چون ممکنه به هر دلیلی تغییر نکنه. باید با شرایط اکنون بسنجی

هرگز روی اینکه قراره شرایط تغییر کنه حساب نکن. چون ممکنه به هر دلیلی تغییر نکنه. باید با شرایط اکنون ...

گلم من باورم دارم آدم اگه بخواد به هر چیزی که میخواد میتونه با تلاش برسه و اینکه ماهی ۱۳/۱۴تومن حقوقشه منم خودم سرکار میرم در کل ۲۰ تومن ،۲۰ خورده ای درآمد داریم در ماه در شرایط الان و اینکه حتی الانم بخوایم زندگیم کنیم میتونیم دستمون به دهنمون میرسه در کل میگم که برنامه های دیگه هم داریم برای آینده و نگرانی بابت مشکلات مالی ندارم

گلم من باورم دارم آدم اگه بخواد به هر چیزی که میخواد میتونه با تلاش برسه و اینکه ماهی ۱۳/۱۴تومن حقوق ...

منظور مشکلات مالی نیست. روی اینکه درس میخونه و شغلشو عوض می‌کنه اصلاً حساب نکن. با شرایط موجود بسنج. 

من با تفاوتشون واقعا هیج مشکلی ندارم فقط خانوادم🤦🏼‍♀️چون من میخوام با خود پسره زندگی کنم و اینکه م ...

اینابی که میگی قراره با خودش زندگی کنم به این آسونی  نیست همه تو این سایت مشکل دارن روز اول همینو میگفتن بعدا تو زندگی خیلی سخته .حالا ایشاله مال شما خوبه ولی هشیار باش

عزیزم دارم میگم من هیچ مشکلی با عشقم ندارم😕ینی منطقم هست من واقن تو این رابطه عشق و منطق رو دوتاش ر ...

ان شالله ،شخصیتتو کامل بررسی کردی چی اذیتت میکنه نمیکنه ؟رفتاراشو تو جمع دیدی پسندیدی ؟؟

ان شالله ،شخصیتتو کامل بررسی کردی چی اذیتت میکنه نمیکنه ؟رفتاراشو تو جمع دیدی پسندیدی ؟؟

فعلا که تا الان به چیزی نرسیدم که بخواد باعث اذیت و ناراحتیم بشه

رفتارشم تو جمع ندیدم نه 

فقط در حد بیرون رفتنامون، خریدکردنامون،صحبت کردنش با بقیه یا تو همین  خواستگاری در این حد دیدم تا اینجا هم مشکلی از این بابت نداشتم اصن اتفاقا طرز برخوردش خوبه با ادب و با شخصیته ولی خب بخوام باهاش تو جمعای خانوادگی برم نه نرفتم😐چونکه فلن دوستیم