2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه کوچیک دارید بیاین

419 بازدید | 28 پست

واقعا خسته شدم به هیچ کارم نمی‌رسم بچم یکسالشه.همش یا دارم لباساشو می‌شورم یا غذا میدم بهش یا بهم ریختگی شو جمع میکنم اصلا فرصت نمیکنم به خودم برسم یا خونرو مرتب کنم یا برم بیرون.همیشه خونه شلختس.😭😭شوهرم هیچی نمیگه ولی من خجالت میکشم.هرکار میکنم نمیشه.بعضیا چجوری با وجود دوسه تا بچه خونه هاشون همیشه مرتبه و کارای شخصیشونم میکنم توروخدا به منم بگید ..😭😭😭صبم میخام زود بیدار شم که کارارو کنم میبینم زرتی بیداره و پشت من راه میفته🤕🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که پوست و استخون شدم نه ماهشه 

تازه رفلاکسم داره هیچی نمیخوره غصشو میخورم دارم اب میشم 🥺

من شبا میدم باباش یکم کار میکنم

بچه من بغلیه دیسک گردنم دارم خیلی بده خیلییییی

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
😭😭😭😭 حال من از گریه غم انگیز تر است 😭درست گفتم 🤪؟ جدا از شوخی بخدا موندم 

بله درست گفتی😂😍

والا بچه منم دو سالشه و تا وقتی ك خوابه خونم مرتبه 

زیاد حساس نشو زود بززگ میشن

برنامه ریزی نداری وگرنه میشه من دوتا بچه ی پشت هم شیطوووون دارم ک اصلاهم حرف گوش نمیدن ولی با برنا ...

اره قبول دارم با برنامه ریزی میشه 

ولی من بازم کارام میمونه هر روز افسرده تر میشم همش میگم من نمیتونم و فلان 

خخخخخ از دست ابن فسقلیاااا  من دوتا بچه دارم و شاغلمم ولی در کل خیلی سخته

هرچی کلاس میرفتم و گذاشتم کنار حیفم میاد اینهمه زحمت کشیدم بعد بخاطر یه فسقلی نمی‌رسم بهشون

بله درست گفتی😂😍 والا بچه منم دو سالشه و تا وقتی ك خوابه خونم مرتبه  زیاد حساس نشو زود بززگ ...

خوب بعضی وقتا مادر شوهرم میاد خونه بهم ریختس خجالت میکشممممم