یادم نمیره پول کرایه ماشین ندلشتم پیاده خیلی راه اومدم خونه خیلی سال پیش. الهی شکرت خدا
من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
عروسی خواهرم بود و ما پول نداشتیم لباس بخریم خودم از دوستم لباس قرض گرفتم و برای پسرم قلکشو پاره کردم اندازه پولی که توش بود براش لباس خریدم این فقط یکیشه🤣
سلام یبار مهمون سر زده اومد برنج نداشتیم من ته سطل برنجم ی جا داره برنجا از درزش یکمی میره اون تو خلاصه بازش کردم دو پیمانه شد اونو رشته پلو درست کردم خیلی بده بی پولی الان خدارو شکر وضعمون خیلی عالی شده از قبل
همین الان. بی پول بدبختیم شوهرم بیکار هرجا کار میکنع پولشو عین هلو میخورن چرا چون افغانه نمیتونه کاری کنه ولی نمیدونن بخادحقشو بگیره هرکاری ازش برمیاد فقط نفرین میکنه و واگذارشون میکنه به جدش اونام تو اوج بدبختی میرن ولی پول شوهرمو نمیدن ومنم که باردار و سه مابیشت. وقت ندارم
خاطره نیست همین الانش مرغ و گوشت نداریم اشتهام هم بشدت زیادشده نون مادرشوهرمیخره برامون سه ساله خرید ...
شوهرت چکارس؟
من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍