سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 عنوان مامانم داره میره کربلا ....کسی میدونه تهران قطار باید عوض کنن از مشهد میان!؟ 251 بازدید | 18 پست خیلی دلمم گرفته😭😭😭هوووفففف کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید"" 1401/10/30 | 17:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 کسی خبر نداره درمورد قطار!؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 با هواپیما میرن؟ نه عزیزم با قطار تامرزسوالم اینه ک تهران باید قطارعوض کنن یا یکسره میرن؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
شلوارگلگلی1371 عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1394 نه عزیزم با قطار تامرز سوالم اینه ک تهران باید قطارعوض کنن یا یکسره میرن؟ خب باید از مسئول کاروان بپرسید، که یکسره میره یا نه، چه مرزی قراره برن؟
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 خوش به سعادتشون انشالله قسمت شمادعا کنین سلامت برگردن کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
مادروطن عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 1365 لطفا به مامانتون بگید برای پسر منم دعا کنه.یک عمر دعاگوشون میشم دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 خب باید از مسئول کاروان بپرسید، که یکسره میره یا نه، چه مرزی قراره برن؟ هی بهش گفتم بپرس گفت بزار سوار قطار بشم بعد بپرسممیخام بدونم اگه تهران توقف دارن برم ببینمش کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
شلوارگلگلی1371 عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1394 هی بهش گفتم بپرس گفت بزار سوار قطار بشم بعد بپرسم میخام بدونم اگه تهران توقف دارن برم ببینمش اگه قطار از تهران رد میشه احتمالا توقف دارن چون بعضی مسافرا پیاده میشن تهران بعضی ها هم سوار میشن
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 لطفا به مامانتون بگید برای پسر منم دعا کنه.یک عمر دعاگوشون میشم عزیزم اسم پسرتون چیه؟کاش دعاش گیرا بود مامانم کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 اگه قطار از تهران رد میشه احتمالا توقف دارن چون بعضی مسافرا پیاده میشن تهران بعضی ها هم سوار میشن&nb ... قبلا نمیزاشتن بجز مسافرا کسی بره سمت سکو ایستگاه تهرانبنظرت الان میزارن؟خیلی وقته نرفتم راه اهن کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
شلوارگلگلی1371 عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1394 اولین باره میرن کربلا؟ هرچی بخوان امام حسین میده برامنم دعا کنن باردارم، اسم پسرم سید حسین تو دلیم هم سید محسن
شلوارگلگلی1371 عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1394 قبلا نمیزاشتن بجز مسافرا کسی بره سمت سکو ایستگاه تهران بنظرت الان میزارن؟ خیلی وقته نرفتم راه اهن نمیدونم والا ولی شاید بهشون اصرار کنی اجازه بدن نمیدونم چی بگم
مادروطن عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 1365 عزیزم اسم پسرتون چیه؟ کاش دعاش گیرا بود مامانم انشالله.اشکان گلم.خدا خیرتون بده.ممنون دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون