یاجوادالائمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 860 عنوان کسی بوده باردار باشه آزمایش نشون نداده باشه؟؟ 46 بازدید | 3 پست من تنبلی دارم الان ۲۲ روزه عقب انداختم دوبار آزمایش دادم منفی بود با عدد پایین اولی ۱ دومی ۲سونو واژینالم ۱۰ روز پیش دادم ضخامت آندومتر ۷ بودهکسایی ک بارداریشون با آزمایش معلوم نشده عدد بتا چند بوده؟؟ فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟ 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 1401/10/30 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delbar997i عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 5525 ارع دوستم سر دوتا بارداریش بعد ی ماه توجواب ازمایش مشخص شدباردارع قبلش هرچی بیبی چک میزد منفی میشد
یاجوادالائمه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 860 ارع دوستم سر دوتا بارداریش بعد ی ماه توجواب ازمایش مشخص شدباردارع قبلش هرچی بیبی چک میزد منفی میشد خب عددش چند بوده؟من خیلی بی حالم این ماه همش خوابم اصلا انرژی ندارم از طرفی واقعا درصدش خیلی کمه باردار باشم نمیدونم از چیه این حالاتم فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟ 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚