2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اون دلش اومد روز زن دلمو بشکونه حتی به تبریکم راضی یودم کادو نمیخاستم  باید بفهمه اون روز ...

اون زنگ زد به همه تبریک گفت اخرشم گفت تو که زن حساب نمیشی ولی مبارکه روز بعدش ی تبریک گفت بعد شبش گفت میخاستم استوری بزارم اما گفتم زشته زن حساب نمیشی

با اینکه عقدم...انقد دلم شکست اولین روزی بود که منم زن حساب میشدم

حالا نمیدونم براش بگیرم یا نه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
اون زنگ زد به همه تبریک گفت اخرشم گفت تو که زن حساب نمیشی ولی مبارکه روز بعدش ی تبریک گفت بعد شبش گف ...

عزیز دلم خب شاید با خودش فکر کرده اگه استوری بزاره مردم فکر میکنن از دختری در اومدی و ب دنیای زنا پیوستی 😁شاید فکر کرده چون هنوز جشن عروسی نگرفتین زن حساب نمیشی...حالا توهم بهش بگو توکه مرد حساب نمیشی هنوزپسری 😂

منم تو عقدم از چیزای دیگم منعش کن بگو من زن حساب نمیشم 😉

والا 🥲😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
عزیز دلم خب شاید با خودش فکر کرده اگه استوری بزاره مردم فکر میکنن از دختری در اومدی و ب دنیای زنا پی ...

چجوری نمیدید همه دوستاش استوری گذاشتن با اینکه عقدن؟

حالا شاییددددد بگیرم ضایش کنم شایدم نه🥲😂