2777
2789
عنوان

تقاص خدا از شوهر ظالم

| مشاهده متن کامل بحث + 11752 بازدید | 237 پست
منم منتظرم خدا تقاص خیانتای شوهرمو بهش بده

عزیزم شوهر خیانت کار و باس رها کرد 

چرا موندی باهاش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسله خیانت بود.

زن همسایه تو بارداریش متوجه خیانت همسرش شده بود.

همسرش انکار میکرد.خانوم بیچاره ب هر دری زد بی نتیجه بود.

بچششو ب دنیا اورد و شوهر خائنش همچنان با کثافت کاریش خوش بود.طفلی انقدر شوهرش نفرین میکرد و گریه.

چهل روز از زایمانش گذشته بود.شوهرهرزه و اون زن کثافت باهم تو ماشین تو مسیر جاده چپ کردن و هر دوشون باهم فوت شدند.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
 اولین باری ک دلم خواست    روزگار بذارش جای منو خطای منو کنه   همین ک بهم ...

کی بود؟

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
من بیرونش کردم و دارم ازش جدا میشم ولی باید تقاصشم بده

خوب کردی اره تقاص ک میده 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

این تقاص به نفع مادرته؟ 

بابام ۴۰ سال مامان بیچارمو اذیت کرد 

امروز فهمیدیم مشکوکه به سرطان کبد 

مامانم میگه ناراحتم ولی وقتی یاد بدی هاش میفتم دلم براش نمیسوزه 

اگه بابام خدایی نکرده یه روز نباشه مامانم راحت تره مشکل مالی هم نداره خداروشکر

چرا مگه چ شد ؟

اونقدر طولانیه ک قلبم نمیکشه بگم 

ولی اینجا توصیح دادم میتونی بخونی ، 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10153078/فک-کنم-روبیکام-هک-شده?page=1

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چرا مگه چ شد ؟

بالا  گذشتم  بخون 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میتونی بگی‌دقیقا چی بسرشون‌اومد؟درحدی بود که‌دلت‌خنک بشه؟

منو از بچم دور کردن بچه کوچیکم نزاشتن ببینم عین دیونه ها دور خودم میگشتم خوراکم اشک و آه کلی تهمت و افترا همش صدای خدا میزدم میگفتم خدایا با جگرشون امتحانشون کن جشن میگرفتن در اخر پسر 23سالشون 15روز بعد از عروسی من خودش رو دار زد مرد کلی گریه کردم راضی به این نبودم ولی چوب خداست هر کس ظلمی کنه به ناحق گریبان گیر خودشه همشون فهمیدن گفتن به خاطر آه این زن بی گناه بود گفتن حلالمون کن گفتم هیچوقت جواب ظلمشون با جگرگوششون پس دادن خودمم خیلی ناراحت شدم راضی نبودم ولی کار خدا 

انشاله شوهر منم سرطان بگیره یه دل سیر بگیرم برقصم

مامان بهار چی شده ؟

من بیرونش کردم و دارم ازش جدا میشم ولی باید تقاصشم بده

منم که همچنان روانی ‌وبیمار از چیزی که به سرم اومده

هرروز که میگذره وازاون قضیه فاصله میگیرم بیشتر میفهمم چی به سرم اومده وحشتناکه آدم یه عمر بادروغ زندگی کرده باشه

موندم‌تو‌تایم مناسب حذفش کنم پشیمونی ووفاداریش ازاین ببعدبرام ذره ای ارزش نداره