2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته ۵

184 بازدید | 14 پست

بچها من تازه متوجه شدم باردارم افتادم به لکه بینی قهوه ای تیره رفتم بیمارستان گفت عفونت داری و لکه بینی سونو واژینال نوشت چکارکنم کسی تجربه ای داشته؟ جمعه هم هست گرفتارشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحت کن ...پیاده روی نکن...نزدیکی نکن ...پله بالا و پایین نرو ...تا فردا بری دکتر واست شیافت بنویسه

اونای که لکه بینی دارن باید حداقل چهار ماه اول رابطه نداشته باشن خیلی مراقب باش

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
سونو واژینال انجام ندم ینی؟

از دکتر مشورت بگیر آخه سونوی واژینال تو این شرایط یه کم سخته 

من سر بچه اولم اینطوری بودم ولی بعد از چند روز خوب شدم 

به نظرم با دکتر زنان خودت مشورت کنی بهتره آزمایش عفونت و اینا مینویسه برات انجام بده

ینی این عادیع؟ شیاف دارم ولی میترسم سرخود بذارم

نه خوبه بذار شبا باید بذاری ....عادی نیست همه لکه ندارن ولی خیلیا هم دارن ...منم هفته هفت دو روز داشتم ترشح قهوه ای ...فک کردم عفونت باشه ...که دکترم گفت نه عفونت نداری و باید شیافت بذاری ....

الان١۴ هفته ام و بهم گفته تا ماه ۴ شیافتمو ادامه بدم

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...

ننه ننه ذوق 😍😍😍😍😍 داشتم دنبالت میگشتم ببینم بارداری یا نه 

الهی شکر که به مراد دلت رسیدی 

لکه بینی هیچ اشکالی نداره خیلیا ماه اول لکه بینی دارن تازه خیلیا بودن  خون ریزی شدید هم داشتن ولی باز برای راحتی خیالت پیش دکتر برو

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️